amini 32 ارسال شده در مهر 92 سلام دوستان میخواستم بدونم وقتی تو کامپوننت rsform یه فرم میسازی کدوم گزینه رو برای ایمیل باید فعال کنی که کسی که فرم رو پر کرد یه ایمیل به شما بیاد و با خبرتون کنه متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در مهر 92 سلام دوست عزیز همون اول موقع ساخت فرم تو گام دوم یک سوال راجب ایمیل میپرسه که آیا برای ارسال داده ها به ایمیلتون موافقید اون رو تایید کنید بعد از پر کردن فرم توسط کاربران براتون ایمیل میاد اگرم فرم ساخته اید میخواید این گزینه رو فعال کنید فرم مورد نظر رو انتخاب کنید و از قسمت تنظیمات فرم قسمت ایمیل میتونید ایمیل خودتون رو بدید و پیامی که به کاربر ارسال میشه هم مشخص کنید موفق باشید یا حق 2 واکنش ها : amini و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در مهر 92 سلام من از RSForm! Proاستفاده میکنم این تنظیماتی که شما گفتید رو پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در مهر 92 نسخه کاملش رو بگیرید من از RSForm! Pro یک بار استفاده کردم اونم دیدم پلاگین رو قبول نمیکنه حذفش کردم. 1 واکنش ها : amini نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در مهر 92 سلام میشه لینک دانلود بدید بعد این فرم هایی که ساختم چی مشه دوباره باید بسازم متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در مهر 92 سلام دوست عزیز ایمیلتون رو بدید براتون ارسال میکنم موفق باشید یا حق 1 واکنش ها : amini نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر