arsenpedi 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوستان و نمیدونم چرا هر ماژولی که روی قالب سایتم (خودم طراحی کردم) نصب میکنم درست و اونجوری که روی بقیه ی قالب ها هست اجرا نمیشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما آدرس سایت قرار بدید چندتا ماژول هم فعال کنید 1 واکنش ها : arsenpedi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsenpedi 0 ارسال شده در شهریور 92 www.harfe-hesab.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما خوب مربوط به css ها می شود که چگونه استایل بک گراند یا موقعیت را خاصیت دهی کنید. مطمئنن هم css بلد هستید می توانید خودتان تنظیمش کنید 1 واکنش ها : arsenpedi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsenpedi 0 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما خوب مربوط به css ها می شود که چگونه استایل بک گراند یا موقعیت را خاصیت دهی کنید. مطمئنن هم css بلد هستید می توانید خودتان تنظیمش کنید بله css بلدم ولی اصلا هر چی میگردم ببینم مشکل از چیه هیچی پیدا نمی کنم .بدون دستکاری cssهای ماژول باید خودش درست بیاد، درسته؟ منظوره شما از خاصیت دهی بک گراند چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود الان هم درسته ولی چون یک سری طراحی ها تو چشم می زنه مثلن تضاد رنگ یا مثلن موقعیت وسط کاملن وسیع است و بد نشون میده یا ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر