mortaza_max 57 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) میخام یه فرم سفارش بسازم. دقیقا به این شکل. فکر نکنم با آر اس فرم بتونم بسازم. ماژول یا افزونه خاصی برای این منظور هست؟ ویرایش شده مهر 92 توسط مصطفی صفرعلی عنوان تاپیک اصلاح شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در شهریور 92 با کامپوننت فاکتور ساز iprice میشه ساخت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما با rsform می توان ساخت. باید یه سری پلاگین هایی رو داشته باشید 1 واکنش ها : mortaza_max نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در شهریور 92 با درود و سپاس من نسخه تجاریش رو دارم. ولی نمیدونم چطوری باید اینطور چهار یا 5 ستونه ساختش. میشه راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما منظور تان از اول چند ستونه بودن بود؟ باید html و css در حد کمی فرا گرفته باشید در قسمت سفارشی سازی درست کنید 1 واکنش ها : mortaza_max نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در شهریور 92 html و css بلدم تا حدی. در عکس پیوست شده در 5 ستون قرار دادمک اطلاعات فرم رو. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود شما توضیحی ندادید که دقیقن کدام خصلت را که در عکس بکار رفته می خواهید! جمع کل یا نحوه چینش یا ... برای جمع کل باید پلاگینش رو داشته باشید برای نحوه چینش همان طور که گفتم html و css باید بدانید و بعد از ساخت کامل فرم در خروجی کدها دست ببرید و نحوه نمایش را تغیر دهید هیچ کاری نیست که با فرم ساز ها نشه کرد به شرطی که php و js بدانید 1 واکنش ها : mortaza_max نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در شهریور 92 خیلی ممنون. من نظرم تصویر کلی بود ینی تمام قسمتش. البته با فاکتور ساز iprice دقیقا چیزی که میخاستم رو تونستم بسازم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر