hassan_shahi 43 ارسال شده در شهریور 92 سلام ماژولی هست برای اتصال به بانک ملت و واریز آنلاین؟ ببینید www.yekta-sms.ir میخوام وقتی سفارش آنلاین زده میشه ی صفحه ای باز بشه که مشخصات کاربر رو بگیره بعدش به درگاه بانک ملت وصل بشه از به پرداخت درگاه گرفتم بعضی ها گفتن از rsform استفاده کن اما میگن برای اتصال به بانک باید پلاگین داشته باشه که من به شرکت به پرداخت زنگ زدم و گفتم پلاگین اتصال به rsform دارید گفتن نه نداریم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 92 سلام خب برادر من به پرداخت که نداره شما باید سفارش بدی برای ار اس فرم پلاگین بانک ملت رو بنویسن اونم نه به پرداخت به یه برنامه نویس جوملا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در شهریور 92 خوب یعنی پلاگینش رو کسی نداره؟ از کجا میتونم تهیه کنم؟قیمتش چقدره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 92 سلام پلاگین اتصال آر اس فرم به بانک ملت نوشته شده است ولی رایگان نیست اگر نیاز دارید میتونید تماس بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در شهریور 92 قیمتش چقدره؟میشه قیمتش رو بگید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nikipedia 0 ارسال شده در آذر 92 افزونه پرداخت ملت جومینا روی جوملا 1.5 بدون مشکل نصب می شود هنگام پرداخت این خطا را میدهد: ErrorHTTP Error: Couldn't open socket connection to server http://pgws.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl, Error (110): Connection timed out کسی میتونه کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما به تالار جومینا خوش آمدید سوال جدید را در تاپیک جدید و در بخش مشکلات مطرح نمایید در خدمت شما هستیم قوانین را رعایت کنید سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر