web developer 3 ارسال شده در شهریور 92 درود در انجمن جستجو کردم ولی چیز مناسبی پیدا نکردم. نسخه Joom-Reports 5.0.1 انتشار یافته. دوستان آیا فایل ترجمه ای از این افزونه دارند ؟ آیا فزونه بهتری پیشنهاد میکنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 92 سلام با توجه به تازه اومدنش فک نکنم اما از نسخه های قبلی می تونی کمک بگیری و فارسیش کنب چون یکسری چیزاش همون قبلیاس بهتر ازین باید اختصاصی باشه و هزینه بر هست عزیز 1 واکنش ها : web developer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) سلام با توجه به تازه اومدنش فک نکنم اما از نسخه های قبلی می تونی کمک بگیری و فارسیش کنب چون یکسری چیزاش همون قبلیاس بهتر ازین باید اختصاصی باشه و هزینه بر هست عزیز ممنون از راهنمایی شما آیا نسخه درستی که با جوملا 2.5 کارکند میتوانید لینک بدهید ؟ از چند جا دانلود کردم اما مشکل داشت. ممنون میشوم راهنمایی فرمایید با تشکر ویرایش شده شهریور 92 توسط web developer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 92 راستش نسخه فارسی برای 2.5 ندیدم هنوز در مورد کار نکردن هم فک کنم فقط روی سایت انلاین جواب میده و رو لوکال کار نمیکنه شما کجا نصب کردی؟ 1 واکنش ها : web developer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در شهریور 92 راستش نسخه فارسی برای 2.5 ندیدم هنوز در مورد کار نکردن هم فک کنم فقط روی سایت انلاین جواب میده و رو لوکال کار نمیکنه شما کجا نصب کردی؟ درود منم رو هاست تست کردم. نمیدونم از چه راهی برای اعلام نمرات استفاده کنم. شما راه حلی دارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر