smell of dream 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام خدمت دوستان عزیز من از نسخه جی دانلود1.9استفاده می کنم . هنگامی که از قسمت آپلود در درون خود سایت اقدام می کنم پس از پر نمودن فرم و کلیک بر روی ارسال فایل با ارور404 که کامپوننت را یافت نکرد روبه رو می شوم . با اینکه من امکان آپلود را برای همه فعال کرده ام اما چه به صورت ناشناس و چه با آیدی مدیریت کل قادر به آپلود نیستم در صورتی که از درون خود مدیریت جوملا این امکان فراهم است لطفا یک راهنمایی بفرمایید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 92 سلام یکبار سئوی جوملا رو غیرفعال و دوباره تست کنید سطح دسترسی ها رو هم بررسی کنید اسم فایلی که می خواین اپلود کنید فارسی نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smell of dream 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام یکبار سئوی جوملا رو غیرفعال و دوباره تست کنید سطح دسترسی ها رو هم بررسی کنید اسم فایلی که می خواین اپلود کنید فارسی نیست؟ با تشکر از پاسخ شما اما سطوح دسترسی را بررسی نموده ام و همچنین نام ر نیز لاتین وارد کردم اما نشد و نکته یمهم اینکه با غیرفعال کردن تنظیمات سئو جوملا کلا لینک آپلود سنتر بنده باز نمی شود یعنی با کلیک شما بر روی آن صفحه اول سایت را مجددا به شما نمایش می دهد و اصلا وارد آپلود سنتر نمی شود!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smell of dream 0 ارسال شده در شهریور 92 با تشکر از پاسخ شما اما سطوح دسترسی را بررسی نموده ام و همچنین نام ر نیز لاتین وارد کردم اما نشد و نکته یمهم اینکه با غیرفعال کردن تنظیمات سئو جوملا کلا لینک آپلود سنتر بنده باز نمی شود یعنی با کلیک شما بر روی آن صفحه اول سایت را مجددا به شما نمایش می دهد و اصلا وارد آپلود سنتر نمی شود!!! چه عجیب پس از چند بار کلیک بر روی منوی آپلود سنتر وارد شدم بدون سئو اما بازهم مشکل اساسی باقی است؟؟!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smell of dream 0 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) دوستان یه کمکی.... یه نظر عنایتی.... من چند روزه الاف شده ام.کسی نمی خواد یه کمکی بکنه؟؟؟ ویرایش شده شهریور 92 توسط smell of dream نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 92 سلام مشکل اصلی نسخه جی دانلود شماست نسخه 1.9 مخصوص جوملاهای 1.6 و 1.7 هستش و با 2.5 مشکل داره تو انجمن جی دانلود هم اینو نوشته http://www.jdownloads.com/forum/index.php?topic=4834.0 شما اینو تست کن http://www.jdownloads.com/index.php?option=com_jdownloads&Itemid=133&task=view.download&catid=33&cid=320 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر