sajad dp 1 ارسال شده در بهمن 89 میخوام تمام لینک های سایتم بره داخل یک باکس کد مثل این راه هست؟ اصلا به صورت دستی میشه این کار رو انجام داد؟ با چه کدی؟ یه خورده گشتم پلاگین geshi رو پیدا کردم روی جوملا هست اما نمیدونم چه طوری ازش استفاده کنم... لطفا کمکم کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام توست کد میتونید براحتی اینکار رو انجام بدیدن / کافیه برای لینک های قسمت مورد نظر خصوصیاتی که میخواهید رو تعریف کنید. css یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در بهمن 89 اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین چون من عبارت رو بین دو تگ code میذارم (دقیقات به همون صورت که داخل انجمن ها عبارت میره بین code)ولی جواب نمیده... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوست عزیز منظور من از کد نویسی نوشتن کلمه کد نبود ... بلکه برنامه نویسی بود {css نویسی } شما باید برای قسمتی که میخواهید لینک هاتون در او قسمت به این شکل نمایش داده شوند ... براش خصوصیات دلخواه را تعریف کنید ... در ضمن فکر نکنم در این صورت ظاهر سایتتون خوب دیده بشه ... مثلا فکر داخل متن یک لینک قرار بدین چطوری دیده میشه ! بهم ریخته !... اگه منظورتون کد ها و لینک هایه موردنظر داخل مطلب هست بفرمایید تا براتون ایکستنشن معرفعی کنم . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در بهمن 89 منظورم همون لینکهای داخل مطالب ارسالی هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام از ایکستنشنهای موجود در لینک زیر استفاده کنید ... http://extensions.joomla.org/extensions/edition/code-display یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در بهمن 89 بررسی کردم یکی دوتا روهم دانلود کردم ولی ناز اصلی من رو بر طرف نمیکنه... راستی پلاگینی نیست که url مطالب رو غیر فعال کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام !!! اگه یه نمونه از چیزی که میخواهید و تو سایت های دیگه هست دموشو بدید .... میتونید از خود جوملا غیر فعالش کنید - پارامترها یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در بهمن 89 روی سایتهای جوملایی ندیدم ولی اگه نگاهی به فروم p30world بندازین متوجه میشین که به طور پیشفرض هر مطلبی که ارسال میشه لینک غیر فعال میشه و آدرس هم میره داخل یک کد... حالا منم همچین چیزی برای جوملا نیاز دارم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام در مورد کادر لینک قبلا در پست های 2و4 خدمتتون عرض کردم .... ولی اگه میخواهید لینک ها غیره فعال بشند و فقط آدرس دیدیه بشه میتونید از همون لینکی که دادم استفاده کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر