رفتن به مطلب
tarhine

نیاز به افزونه رای مثبت و منفی به نظرات (با نمایش افرادی که رای داده اند)

پست های پیشنهاد شده

سلام، دوستان من نیاز به افزونه ای دارم که بشه به مطالب رای مثبت یا منفی داد، بطوریکه هرکسی که رای داده (چه مثبت و چه منفی) یوزرنیمش رو زیر مطلب نمایش بشه.

اگر تجاری هم باشه مشکلی نیست.

البته جومسوشیال هم روی سیستمم نصبه.

ممنون.

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

افزونه های امتیازدهی به مطلب که هستن، ببینید کدوم به کارتون میاد

بعد از انتخاب مناسب ترینش باید بدین این امکانی که گفتین نام کاربران رو نشون بده رو بهش اضافه کنن

لینک به ارسال

سلام

افزونه های امتیازدهی به مطلب که هستن، ببینید کدوم به کارتون میاد

بعد از انتخاب مناسب ترینش باید بدین این امکانی که گفتین نام کاربران رو نشون بده رو بهش اضافه کنن

ممنونم.

من از پلاگین Scontent استفاده میکنم که همه چیزش عالیه ولی امکان نمایش افرادی که رای مثبت و یا رای منفی داده اند رو نداره

یک سایتی یوزرهایی که رای مثبت داده اند رو لینکشون رو(که به پروفایل لینک شده بود) با رنگ آبی و یوزرهایی که رای منفی داده بودند رو هم با رنگ قرمز زیر هر مطلب نمایش میداد که خیلی جالب بود.

منم همچین چیزی میخوام که هزینه هم براش میپردازم.

لینک به ارسال

سلام

تا چه حد با موارد برنامه نویسی و ... آشنایی دارید؟ اگر آشنایی دارید میتونم راهنمایی کنم خودتون آماده کنید

سر فرصت افزونه ای رو که استفاده میکنید رو تست میکنم ببینم چقدر کار داره تا چیزی که میخوایین ایجاد بشه

لینک به ارسال

سلام

تا چه حد با موارد برنامه نویسی و ... آشنایی دارید؟ اگر آشنایی دارید میتونم راهنمایی کنم خودتون آماده کنید

سر فرصت افزونه ای رو که استفاده میکنید رو تست میکنم ببینم چقدر کار داره تا چیزی که میخوایین ایجاد بشه

ممنونم از شما.

من در حد رفع ایراد افزونه ها و دستکاری در کد های پی اچ پی و ادیت کردن آشنایی دارم.

مسئله مهم برای من زمانه که عجله دارم ، اگر امکانش باشه شما یا سایر دوستان که حرفه ای تر هستید، انجام بدید، ممنون میشم، حتما هم لزومی نداره روی همین افزونه کار بشه، اگر افزونه بهتر و یا کاراتری سراغ دارید که این امکانات رو داشته باشه، هیچ فرقی برای من نداره.

هزینه هم براش میپردازم، چون سفارش مشتریه و من هم از مشتری اخذ میکنم.

ممنونم .

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...