aminweb 26 ارسال شده در بهمن 89 با سلام.من دنباله افزونه ای میگردم که rss یه سایت را اتوماتیک وطالبش را لود کنه به یه مجموعه و توسط یه ماژول نمایش دهنده مطالب مجموعه به عنوان مثال gk hilihgt pro news نشان داده شود.لطفا راهنماییم کنین.مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudline 1 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوست من این افزونه که شما میخواید پولی هست!!!!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز این افزونه ها این کار رو انجام میدن econtent که یه کامپونت هست و یک پلاگین و کامپونت ninjarsstocontent امیدوارم بدرد بخوره موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز این افزونه ها این کار رو انجام میدن econtent که یه کامپونت هست و یک پلاگین و کامپونت ninjarsstocontent امیدوارم بدرد بخوره موفق باشید میشه لطف کنین لینکه دانلود و نحوه نصبش را توضیح بدبین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 لينك دانلود ninjarsstocontent براي دانلود شما http://ninjaforge.com/index.php?option=com_ninjacentral&page=show_package&id=87&Itemid=245 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
scooter110 0 ارسال شده در بهمن 89 چه جوري با اين کامپوننت ميشه کار کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام نصب کنید ... کار باهاش سادست {کلا کار با ایکستنشنهای جوملا سخت نیست } اگه مشکلی داشتید بپورسید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahani.sj@gmail.com 0 ارسال شده در بهمن 89 سلام اگه تو نستید از لینجا استفاده کنید لطفا تنظیماتش رو به من هم یاد بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 همونطور كه اقاي شمسي فرمودند نصب كنيد و اگر به مشكل برخورد كرديد در انجمن مشكلات مطرح كنيد تا دوستان كمكتون كنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر