topmihan 141 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوستان افزونه فوکا فونترو نصب كردم ، حالا اومدم فونتاي مورد علاقمو به زيپ تبديل كردم و در كنترل پنل افزونه آپلود كردم ولي گفت نصب نشد چطوري پس بايد فونت مورد علاقه رو بهش اضافه نمود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما وقتی در قسمت font این افزونه فایل فونت زیپ شده را از روی سیستم انتخاب کنید و نصب کنید باید نصب شود و به فونت های شما اضافه گردد اگر خطایی می دهد متن خطا را قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در شهریور 92 JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد قادر به پیدا کردن اطلاعات مورد نیاز در نصب بسته نیست البته خدمتتون عرض كنم كه من فونت هاي مورد علاقه رو از داخل سيستمم در يه فايل زيپ كردم در نتيجه فايل ايك ام ال رو نداره ديگه!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود یک فایل فونت قابل نصب دانلود کنید http://www.phoca.cz/phocafont-fonts طبق نمونه برای خود فونت اضافه کنید 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در شهریور 92 من فونت فارسی خوشگل و فانتزی میخوام اینا انگلیسیه نمیشه خوبم فونتشو آاده کنم از تو سیستمم؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بنده اینو دادم که از روی الگو فونت های خود را نصب کنید نه اینکه همین فونت را برای خودتون بگیرید 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در شهریور 92 پس عجب سوتی دادم دوست من در پوشش 5 تا فایل بود آیا علاوه بر 3 فایل با پسوند ttf و html و xml 2 فایل با پسوند eot و txt هم لازمند؟؟؟ اگه آره این eot رو چطوری درست کنم؟؟؟ و در txt که کلی چرت و پرت نوشته عایا منم چرت و پرت بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما پسوند های ttf و eot برای معرفی و اجرا شدن فونت در مرورگر های دیگر است در گوگل جستجو کنید اینگونه سایت هایی که پسوند فایل فونت را تغیر می دهند زیاد هستند مثلن everythingfonts.com فایل xml چرت پرت نیست , فایل معرفی فونت به جوملا و کامپوننت فوکاست شما برای فونت هاتون باید یک فایل دقیقن همین جوری داشته باشید ولی نام فایل فونت ها باید در این فایل درست باشه 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر