amaali20 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام من افزونه جی دانلود را نصب کردم و چند تا فایل هم برای دانلود قرار دادم و هیچ مشکلی نداشت اخیرا زمانی که می خواهم فایل جدیدی را اضافه کنم به صورت زیر نمایش داده می شود فایل های پیوستی مربوط به دو تا سایت می باشد که هر دو در یک هاست قرار دارند و هاست رایگان نیست لطفاً راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام نسخه جوملاتون بروز هست ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amaali20 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام نسخه جوملا نصب شده Joomla! 2.5.14 می باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام از آخرین نسخه افزونه استفاده کنید . لینک زیر را هم ببینید http://www.jdownloads.com/forum/index.php?topic=5508.0 موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر