mogtabaa 31 ارسال شده در بهمن 89 سلام به همگی من قالب جومینا نیوز رو برا 1.6 نصب کردم ولی عبارت جستجو رو تو کادر جستجوی سایت می یاره http://www.basijiha.com/ البته این رو هم بگم که اسم ماژول نمایش داده نشده فقط وقتی شما در موقع نصب جوملا 1.6 قالب پیش فرض رو نصب نکنی این مشکل می یاد تو قالبهای دیفالت جوملا 1.6 مشکل حل می شه ولی تو 2 تا قالبی که یکیش همین جوملا نیوزه و یکیش هم قالب پیشهادی توی بسته جوملا این مشکل هست؟! و حتی قالب سیب که جدیدتره این مشکل وجود داره این هم عکس تنظیمات جستجو http://nardebam.persiangig.com/jostejo_site.JPG مشکلش چیه؟ قبلا از جوابتون تشکر می کنم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزيز از كد هاي فايل ايندكس پي اچ پي بررسي كن... و شايد بشه moduletable موقعيت search رو براي تكس باكسش none يا null كني دوستاني كه به كدنويسي بيشتر واردن بداد برسن... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 آقا من کل خط های قلب رو گشتم نبود که نبود. احتمال میدم توی خود ماژولی که برای جستجوی جومل هست تعریفشده باشه. اگه ÷یداش کردی value رو عوض کن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در آذر 91 با سلام من هم چنین مشکلی تو جوملا 2-5 دارم چطور می تنم عبارت جستجو در سایت رو حذف کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 با سلام این مورد فکر کنم توی فایل زیان جوملا باشه اما با دستورات css میشه اون رو برداشت دمو قرار بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در آذر 91 با تشکر اگه لطف کنید کد حذف کردن رو بگید من خودم حل میکنم آخه قالبم تو لوکل هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 کد زیر رو انتهای فایل css اضافه کنید .search label { display:none; } به احتمال زیاد باید کد بالا باشه اگر با وجود اضافه کردن کد بالا مشکل برطرف نشد باید آدرس مربوط به قسمت رو در بیارید(آموزشش تو نت موجوده ) و برای اون display:none; قرار بدید. موفق باشید 1 واکنش ها : clik8000 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام در تنظیمات ماژول جستجو در فیلد "برچسب جعبه جستجو" چیزی وارد نکنید . فقط یک کاراکتر فاصله (space) وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): 2 واکنش ها : elmi1413 و clik8000 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر