probing_online 15 ارسال شده در شهریور 92 سلام من faviconam رو تغییر دادم اما تغییر نمی کنه چه لوکال چه هاست favicon رو حتی حذف کردم اما باز نشون می ده عجیب اینجاست که یه favicon که توی این پوشه بود رو زمانی که با favicon خودم جایگزین می کنم جایگزین نمی شه گیجم کرده قالبم شرکتی t3 plugins\system\jat3\jat3\base-themes\default\images نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما اگر فایل به درستی ویرایش شده باشه مشکل از کش مرورگر شماست آنرا کاملن خالی کنید بعد تست کنید یا با مرورگر دیگه تست کنید ctrl+f5 هم کار ساز خواهد بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در شهریور 92 مربوط به مرورگر نمی شه با چندین مرورگر چک کردم یه چیزی بگم من زمانی که میرم توی پوشه favicon به این آدرس:plugins\system\jat3\jat3\base-themes\default\images و تغییرش میدم همون قبلیه نشون می ده !!!!!!!!! منظورم تو خود این پوشست اما زمانی که اسمش را از favicon.ico تغییر بدم ، favicon خودم رو نمایش می ده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما آدرس سایت تان را قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر