topmihan 141 ارسال شده در شهریور 92 سلام من یه قالب خوشگل و بسیار متفاوت برای سایت دانلود میخوام و میخوام که موقعیت های بسیار زیادی داشته باشه ممنون میشم پیشنهادات خودتونو اعلام نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maxsoft 3 ارسال شده در شهریور 92 سلام من یه قالب خوشگل و بسیار متفاوت برای سایت دانلود میخوام و میخوام که موقعیت های بسیار زیادی داشته باشه ممنون میشم پیشنهادات خودتونو اعلام نمایید یه قالب خوشگلش که توی همین سایت قسمت تمپلت یا قالب بگردی پیدا می کنی ولی بسیار متفاوتش!! باید یکم وقت بزاری اگه کد نویسی بلدی باید خودت توی فایل index.php + ...xml موقعیتایی که میخوای رو اضافه کنی قبل اینا باید یه طرح داشته باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در شهریور 92 دوست من بهتره اگه قالبی رو میخواین معرفی کنید لینک بدید نه اینکه بگین بگرد من گشتم چیزی نیافتم واسه همین این تاپیک رو زدم تا دوستان قالب رو معرفی کنند اگه همه بخوان بگن بگرد پیدا میشه تاپیک زدن الکیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر