vahid2star 2 ارسال شده در شهریور 92 با سلام من دنبال اینم که ثبت نام توسایتم رو اسان کنم یعنی کاربر فقط با وارد کردن ایمیل و پسورد عضو بشه چند تا کامپوننت پیدا کردم ولی همشون مشکل دارند .لطفا راهنمایی کنید من چکار میتونم انجام بدم تا ثبت نام اسان بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 92 سلام فرمودین افزونه های آماده مشکل دارن، مشکلشون چیه؟ باید از همونا نتیجه بگیرید وگرنه راه دیگه ای که نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در شهریور 92 نمی دونم دقیقا مشکلش چیه ولی وقتی ایمیل و پسورد رو وارد میکنم و دکمه ثبت نام رو میزنم ثبت نام انجام نمیشه .میتونید از اینجا مشاهده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 92 سلام من تست کردم عضویت انجام شد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در شهریور 92 منم تست کردم عضویت انجام شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر