محمد توسلیان 1 ارسال شده در خرداد 89 خسته نباشین، از آقای تهرانی در خواست دارم فایل های template که در آموزش وجود داره رو روی سایت آپلود کنند که ما کاملا همراه با آموزش پیش بریم حتی فایل های images رو هم بذارن ، متشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 mo_mokh_com1 عزیز شما که عضو جومینا هستی و به فایل ها دسترسی داری . دقیقا کدوم فیل ها را میگویید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد توسلیان 1 ارسال شده در خرداد 89 mo_mokh_com1 عزیز شما که عضو جومینا هستی و به فایل ها دسترسی داری . دقیقا کدوم فیل ها را میگویید؟ من بیشتر پوشه ی images فیلم های آموزشی جوملا که خودتون توش هستین رو می خوام. اگه بهش دسترسی دارم کجاست این فایل ها؟ من میتونم عینه همون چیزی که برای عکس هدر یا فایل های Css که تو آموزش درست کردین رو در بیارم و کد بنویسم ولی می خوام عینه ماله خودتون باشه .:shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 متاسفانه اون ها را ندارم دیگه اما چه فرقی میکنه کافی خودتون یکی درست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر