hy68 1 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) با سلام بنده یک سیستمی نیاز دارم که بتونم در اون محصولاتم رو اضافه کنم و فقط کاربران بیان هرکدوم رو بخوان انتخاب و گزینه سفارش رو بزنند. و با نام کاربری خوشون ثبت شه یعنی معلوم شه کدوم کاربر ثبت کرده و در ضمن نیاز به پرداخت ندارم. لطفا راهنماییم کنید ویرایش شده شهریور 92 توسط hy68 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 92 با سلام میتونید از VM استفاده کنید پرداختشو غیره فعال کنید یا حق 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hy68 1 ارسال شده در شهریور 92 با سلام میتونید از VM استفاده کنید پرداختشو غیره فعال کنید یا حق خیلی ممنون همشهری ولی من یه چیز ساده میخوام مثلا یه فرم باشه که چند تا محصول داشته باشه و جلوی هرکدوم تعداد باشه که بتونیم تعداد بگیم. مثلا همون فرم هایی که با RSForm طراحی میکنیم و فقط بشه فهمید کدوم کاربر سفارش داده مثلا این طوری باشه آرد خبازی .....کیلو آرد تهران .....کیلو جمع......ریال و نام سفارش دهنده هم ثبت شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) درود بر شما خب فروشگاه ساز های ساده تری هم هست مثل جوم شاپینگ ولی بهترین مورد می تونه فروشگاه ساز باشه وقتی از فروشگاه ساز استفاده کنید متوجه خواهید شد تمام امکاناتش پر کاربرد خواهد بود --------- با فرم ساز هم میشه مثلن چندتا فرم ابتدا ساخته بشه بعد بصورت دستی با html دستی شما کالا قرار بدید سپس روی هر کدام از کالا ها که کلیک شد بصورت دستی باز هم لینک بدید به فرم ساخته شده اینم یه راهش بود ویرایش شده شهریور 92 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hy68 1 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما خب فروشگاه ساز های ساده تری هم هست مثل جوم شاپینگ ولی بهترین مورد می تونه فروشگاه ساز باشه وقتی از فروشگاه ساز استفاده کنید متوجه خواهید شد تمام امکاناتش پر کاربرد خواهد بود --------- با فرم ساز هم میشه مثلن چندتا فرم ابتدا ساخته بشه بعد بصورت دستی با html دستی شما کالا قرار بدید سپس روی هر کدام از کالا ها که کلیک شد بصورت دستی باز هم لینک بدید به فرم ساخته شده اینم یه راهش بود سلام ببخشید وقتی با فرم ساز کار میکنیم میشه کاری کرد که هر یوزر که سفارش میزنه یا اصلا یک فرمی رو پر میکنه به نام کاربریش ثبت شه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود اگر ازقبل وارد سایت شده باشه بله میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hy68 1 ارسال شده در شهریور 92 درود اگر ازقبل وارد سایت شده باشه بله میشه بله من یه فرم درست کردم که چند تا محصول بصورت متنی و با رادیو باتن اضافه کردم و تنظیم کردم که فقط کاربران اونو ببینند ولی وقتی تو فرم یک سفارش میدم تو قسمت فرم های ثبت شده نمی گه که کدوم کاربر زده فقط آی پی شو میگه لطفا بگین چطور نام کاربریشم اتوماتیک ثبت شه درضمن با RSForm کار میکنم خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما در rsform بصورت پیشفرض این گزینه فعال هستند که آی پی و شناسه ارسال کننده نام کاربری ارسال کننده و ... نمایش داده بشه اگر در سایت وارد شد بعد ارسال کرد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر