mohajjel 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام خدمت دوستان من یه سایتی رو اخیرا اگه بشه اسمش رو کار گذاشت کار کردم اما دو تا مشکل دارم اول: صفحم اتوماتیک یه اسکرول اضافه خورده دوم منو های آبشاری به جای چپ از راست باز میشه اینم لینک سایت: rasa-group.ir گفتم شاید فایل ها به درد بخوره فایل های قالب رو گذاشتم متشکرم میشم راهنمایی کنید اساتید css.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 92 با سلام دوست عزیز مشکل از rtl کردن قالب شماست یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohajjel 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام دوست عزیز مشکل از rtl کردن قالب شماست یا حق سلام مجدد مرسی میشه راهنمایی کنید از کدوم قسمتش من فایل رو گذاشتم ممنون میشم کمک الیسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohajjel 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام مجدد مرسی میشه راهنمایی کنید از کدوم قسمتش من فایل رو گذاشتم ممنون میشم کمک الیسن اساتید میشه کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام لطفا" اسپم نکنید ! در خط 16 مسیر templates/futureprospects/css/template-rtl.css کد زیر قرار دارد body.rtl .menutop ul li > .daddy span { background: url("../images/menus/arrow_down_left.png") no-repeat scroll 0 50% transparent !important;} مقدار background را بصورت زیر ویرایش کنید background: none !important; کد زیر را هم به انتهای همین فایل اضافه کنید ul.level2 li div.fusion-submenu-wrapper { margin: 0 0 0 -420px;} اسکرول اضافه ای من ندیدم . دقت کنید که مرورگر رو زوم نکرده باشید موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : mohajjel و Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر