farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 92 با سلام در سايت زير http://www.safir-restaurant.com/ قسمت سمت راست جمله "اطلاعيه رستوران" يك ماژولي هست كه خيلي جالبه و با رفتن موس بر روي آن اطلاعيه قابل نمايش ميشه. براي جوملا همچين چيزي هست؟ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام من که حالت خاصی ندیدم داشته باشه . معمولا به این نوع افزونه ها پنل ساز میگن . قبلا" در انجمن توسعه افزونه های فارسی نمونه هایی معرفی کردم . جستجو کنید موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : farhad6169 و رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 92 سلام میتونید افزونه مرتبط به این کار رو پیدا کنید ولی در سایتی که گذاشتین از افزونه استفاده نشده و روی قالب کدش رو گذاشتند، ساده ترین حالت ممکنه رو داره میتونید بگردین و کارهای جالب تری هم پیدا کنید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 92 با سلام من پنل ساز ديده بودم اما همشون از بالا يک پنل مي ساخت. اما از کناره ها نديده بودم. در هر صورت ممنون از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر