topmihan 141 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوستان عزیز قالبی رو میخوام نصب کنم ولی در صفحه اول دکمه ادامه رو نداره درضمن چطور میتونم گزینه هایی رو که مثل پیشفرض نیستن به اون شکل تغییر بدم؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vaezimv 9 ارسال شده در شهریور 92 با سلام و درود داخل ie هم یک تست بزن. مرورگر اینترنت اکسپلورر. موفق و پیروز باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در شهریور 92 در مرورگرهای دیگه ازجمله اینترنت اکسپلورر هم تست شد و مشکل پابرجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vaezimv 9 ارسال شده در شهریور 92 احتمال میدم مشکل از هسته جوملات باشه سعی کن از جوملا های فارسی شده توسط شرکت های معتبر استفاده کنی . جوملا 2.5 رو از لینک زیر دانلود کن و نصب ببین بازم این مشکل و داری. http://www.joomina.ir/update/dll/joomla2.5.11_fullPackage_Joomina_ir.zip موفق و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در شهریور 92 من در نصب جوملا مشكل ندارم و هميشه فارسي نصب ميكنم الآن ميخوام اين بسته نصبي رو نصب كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در شهریور 92 سلام بسته نصبی رو از کجا گرفتی؟ در صورت امکان لینک دانلود بدید تا پس از دانلود بررسی کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در شهریور 92 از اين آدرسممنون ميشم هرچه سريعتر كمكم كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در شهریور 92 سلام من قبلا این قالب رو از همن جا دانلود کردم الان تست کردم برا نصب اما مشکلی نداشت دقیقا مشکل شما چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در شهریور 92 سلام من قبلا این قالب رو از همن جا دانلود کردم الان تست کردم برا نصب اما مشکلی نداشت دقیقا مشکل شما چیه؟ دوست عزیز اگه اولین پست رو دقیق بخونید مشکل منو متوجه میشید مشکلی در نصب وجود داره که دکمه ادامه نصب رو نمیاره مشکل چیه و چطور باید حل بشه میسپارمش اهل فن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در شهریور 92 لطفا بگید چطور گزینه زیر رو فعال یا غیر فعال کنم فقط لطفا با جزئیات راهنمایی کنید Magic Quotes GPC با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 92 با سلام این مورد را ادمین سرورتان میتواند فعال یا غیر فعال کند لذا با پشتیبانی هاست خود تماس بگیرید موفق باشید 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر