ali11 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام به همه دوستان من دیگه اعصابم خورد شده هرکاری می کنم فونت قالبم عوض نمیشه من می خوام از فونتbroya استفاده کنم البته قالب یه قالب ساده نیست nano 3 یوتم من تونستم فایل استایل رو پیدا کنم ولی کار نمی کنه یه نگاهی به سایتم بندازید ببینید مشکل از چیه www.p30roid.ir ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام مشکل از اینجاست که قالبتون از CSS های کش شده استفاده میکنه . اگر قالبتون تنظیمی مستقل برای کش کردن داره ابتدا آن را غیرفعال کنید و سپس تغییراتتون رو تست کنید کش جوملا و مرورگرتون رو هم پاکسازی کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maxsoft 3 ارسال شده در شهریور 92 سلام به همه دوستان من دیگه اعصابم خورد شده هرکاری می کنم فونت قالبم عوض نمیشه من می خوام از فونتbroya استفاده کنم البته قالب یه قالب ساده نیست nano 3 یوتم من تونستم فایل استایل رو پیدا کنم ولی کار نمی کنه یه نگاهی به سایتم بندازید ببینید مشکل از چیه www.p30roid.ir ممنون یکی از مشکلات از کش هستش و یکی دیگه درست تعریف کردن فونت دستوری که فونت رو توی css تعریف می کنین رو میشه بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام قبلا در این مورد در چندین پست توضیح دادم . جستجو کنید خواهید یافت موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در شهریور 92 سلام یه سر بزنید اینجا یا زهرا(س) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر