zxcvvcxz 0 ارسال شده در شهریور 92 بنده در ایجاد مطالب به صورت دو ستونه به مشکل برخوردم میشه راهنمایی کنید که باید چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما وارد تنظیمات منوی اصلی سایت تان شوید(همان منوی مطالب ویژه شده) سپس سمت چپ گزینه ی تعداد ستون را روی 2 قرار بدید و تعداد مطلب را بیش از 2 قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zxcvvcxz 0 ارسال شده در شهریور 92 همین کار رو انجام دادم ولی فرقی نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در شهریور 92 همین کار رو انجام دادم ولی فرقی نمیکنه با سلام از كدام قالب استفاده مي كنيد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در شهریور 92 با سلام از كدام قالب استفاده مي كنيد؟ من معمولا با قالب هايي كه خودم طراحي ميكنم اين مشكل را دارم در صورتي كه قالب پيش فرض جوملا اين مشكل را ندارد بار ها اين سوال را پرسيدم كه اشكال كار كجاست ولي پاسخي دريافت نكردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) سلامقالب شما بايد اين قابليت را داشته باشد اين كد هاي لازم را براي نمايش مطلب به صورت دوستونه از قبل در آن تعبيه شده باشد تنظيمات صرفا كافي نيستبررسي كنيد و در صورت نياز كدهاي زير را به قالب خود اضافه كنيد مشكل حتما حل خواهد شد موفق باشيد اين نكته از جمله مواردي كه اصلا به آن توجه نميشه /* blog layout */ .cols-2 .column-1, .cols-2 .column-2, .cols-3 .column-1, .cols-3 .column-2, .cols-3 .column-3 { float: left; clear: right; } .cols-2 .column-1 { width: 50%; } .cols-2 .column-2 { width: 50%; } .cols-3 .column-1 { width: 33%; } .cols-3 .column-2 { width: 33%; } .cols-3 .column-3 { width: 34%; } ویرایش شده شهریور 92 توسط MSH 1 واکنش ها : zxcvvcxz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر