TEfuELSiN 0 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوستان من میخام یه فرم ثبت نام مثل اینی که اینجا هست رو تو سایتم داشته باشم میشه لینک دانلود و آموزش نصبشو بدین؟ ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در بهمن 89 سلام اگه به سورس صفحه نگاه کنید این سایت از کامپوننت com_comprofiler استفاده میکنه به این صفحه هم سربزنید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
prolight 4 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوست عزیز میتونید از comunity builder (cb استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
TEfuELSiN 0 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوست عزیز میتونید از comunity builder (cb استفاده کنید. بله مدیر اون وب سایت هم عنوان کرده که از همین استفاده کرده میشه لطف کنید لینک دانلود و آموزش نصبشو بدین؟ سلام اگه به سورس صفحه نگاه کنید این سایت از کامپوننت com_comprofiler استفاده میکنه به این صفحه هم سربزنید. یا حق دانلود کردم فقط موند آموزشش ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در بهمن 89 سلام مجدد ابتدا سرچ کنید: http://forum.joomina.ir/thread-176.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام برای دانلود نسخه فارسی به سایت دوست خوبمان علیرضا خان cmsfa.com مراجعه بفرمایید. برای آموزش هم من آموزش جامعه برای این ایکستنشن ندیدم ... نصب کنید مشکلی پیش امد بپرسید. موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
TEfuELSiN 0 ارسال شده در بهمن 89 comunity builder لینک دانلود اینو بدین دیگه تمومه در ضمن اون یکی مه گفتینو نصب کردم اما اونی که میخاستم نبود comunity builder لینک دانلود اینو بدین دیگه تمومه در ضمن اون یکی مه گفتینو نصب کردم اما اونی که میخاستم نبود com_comprofiler اینو نصب کردم که بدردم نخورد اگه میشه لینک دانلود cbرو بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام پست قبلی منو یکبار دیگه با دگت بخونید ! لینک دادم. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر