دهکده آی تی 0 ارسال شده در شهریور 92 با درود و سلام میخام به متن با جمله و یا یه سخن متحرک در بالایی سایتم بزام , برا این کار باید چ کنم ؟؟ amouzad.it نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام خدمت شما : http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/articles-display/news-tickers-a-scrollers/6677 موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دهکده آی تی 0 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما نمیشه دانلودش کرد , صفحه پیوندها میاد بالا , فیلتره !!!!! این ماژول در جومینا هست ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بنده بدون فیلطر شکن تست کردم درست بود http://breakdesigns.net/downloads/category/3-moving-text نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دهکده آی تی 0 ارسال شده در شهریور 92 ممنون مهندس ، سیستمم مشکل داشت پلاگین ه !!!!! پلاگین وو نصب کردم و فعالش کردم ولی ماژوللش نیومد !!! بزارید اینجوری بگم چطدری در یه موقعیت خاص با این پلاگین متن متحرک بزارم باز هم ممنون ا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام کافیه پلاگین رو نصب و فعال کنید بعد در داخل یک ماژول html دستی ، کد زیر رو وارد کنید و به جای قسمت yourtext محتوای موردنظرتون رو وارد کنید {text=yourtext} البته اگر برای اسکرول چپ به راست نیاز داری میتونی از ماژول زیر استفاده کنی . سایر جهت ها رو هم ساپورت میکنه http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/articles-display/news-tickers-a-scrollers/17753 موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دهکده آی تی 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام ممنون از لطف شما از لیک زیر دانلودش کردم http://extensions.mediahof.de/downloads/simple-marquee-news-ticker.html ولی کدی نبود (من پیدا نکردم) نکنه که یه افزونه باشه ؟؟ یه سری کد که باید کپی شن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام نه نیاز به کد نداره ! کافیه یه ماژول جدید از نوع همین افزونه ایجاد کنید و بعد در تنظیماتش در اون کادر بزرگ هر کدام از متنهاتون رو در یک خط جدید وارد کنید و در فیلد بالاییش هم علامتی برای جداسازی متنها وارد کنید . گزینه های بعدی هم که ساده اند و نیازی به توضیح ندارند توهمون صفحه دمو یک لینک برای ورود به قسمت مدیریت جوملا هست که میتونید با یوزر و پسوردی که قرار داده وارد شوید و نمونه هایی که ایجاد شده را ببینید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hazhirdesign 2 ارسال شده در شهریور 92 با سلام آقا راهنمائی کنید ما این ماژول رو نصب کردم در جوملای 3 حرکت نمیکنه چکار کنم ادرس سایت http://amingasht.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام بالای قسمت Simple Marquee الان دارم میبینم حرکت میکنه . اگر در یک صفحه میخواهید بیش از یکبار از اون استفاده کنید و حرکت نمیکنه ممکنه مشکل از تداخل جی کوئری باشه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : hazhirdesign نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hazhirdesign 2 ارسال شده در شهریور 92 با سلام دوست عزیز درسته من 2 تا ماژول Cycle news display و Simple Marquee رو نصب کردم اما حرکت نمی کنه ایراد از چیه ؟ پلاگین text movi رو هم نصب کردم برعکس حرکت می کنه این مشتری ما خیلی براش مهمه این جمله روی سایتش از چپ به راست حرکت کنه اونم الان غیر فعال کردم باز حرکت نمی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما تا زمانی که یکی این افزونه ه را برای زبان فارسی بهینه نکنه همه افزونه ها برای چپ چین بهینه هستند و خوب مسلمه جستجو کنید افزونه ای فارسی شده برای جوملا 3.0 پیدا کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام دوست عزیز درسته من 2 تا ماژول Cycle news display و Simple Marquee رو نصب کردم اما حرکت نمی کنه ایراد از چیه ؟ پلاگین text movi رو هم نصب کردم برعکس حرکت می کنه این مشتری ما خیلی براش مهمه این جمله روی سایتش از چپ به راست حرکت کنه اونم الان غیر فعال کردم باز حرکت نمی کنه با سلام افزونه ای که در پست شماره 6 لینک دادم برای همه جهات کاربرد داره . مشکل شما نیز از تداخل جی کوئری میباشد . شما میتونید از همون افزونه در موقعیت دیگری هم استفاده کنید و نیازی به استفاده از افزونه دیگر در موقعیتهای دیگر نیست موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hazhirdesign 2 ارسال شده در شهریور 92 با سلام تداخل جی کوئری میباشدخوب چطوری میشه رفعش کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود از افزونه هایی که جی کوئری استفاده می کنند در یک صفحه کمتر استفاده کنید از دو افزونه ای که یک کار را انجام می دهند کمتر استفاده کنید مثلن دو افزونه متن متحرک در یک صفحه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hazhirdesign 2 ارسال شده در شهریور 92 با سلام یکی از ماژول ها هم حذف گردید با این وجود کماکا این مشکل وجود دارد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر