ettahedou 3 ارسال شده در شهریور 92 با سلام خدمت تمامی دوستان حقیقتش این قالب توسط خودم طراحی شده ولی میخوام left menu ,right menu با کانتنت هماهنگ پایین بره؟ راه حل چیه؟ http://dastforoush.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalooei 10 ارسال شده در شهریور 92 باسلام به شما کابر گرامی اگر در مورد مشکلتان بیشتر توضیح دهید ممنون میشم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ettahedou 3 ارسال شده در شهریور 92 باسلام به شما کابر گرامی اگر در مورد مشکلتان بیشتر توضیح دهید ممنون میشم... سلام مثال مطالب من در content پایین می آید.و من میخواهم هر چقدر مطالب پایین آمد منو نیز پایین بیاید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalooei 10 ارسال شده در شهریور 92 سلام مثال مطالب من در content پایین می آید.و من میخواهم هر چقدر مطالب پایین آمد منو نیز پایین بیاید. کدام منو ؟؟ منوی مطالب سمت راست؟؟؟ و یا منوی بالای سایت به صورت شناور بالای سایت باشد؟ فکر کنم مشکلتان را حل کند.... افزونه ای به نام mod_cinchmenu موفق و موید باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ettahedou 3 ارسال شده در شهریور 92 منظورم منوی سمت راست است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalooei 10 ارسال شده در شهریور 92 منظورم منوی سمت راست است. این افزونه را امتحان کردید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ettahedou 3 ارسال شده در شهریور 92 با وجود ثبت نام لینک دانلود نمی دهد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalooei 10 ارسال شده در شهریور 92 با وجود ثبت نام لینک دانلود نمی دهد. امیدوارم کمکتون کنه لینکو عوض کردن خودم رو سرور آپلود کردم.... http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13792507771.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ettahedou 3 ارسال شده در شهریور 92 تشکر از لطف بی نهایت شما منظورم این بود که height منو راست با قسمت وسط هماهنگ پایین بیاد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalooei 10 ارسال شده در شهریور 92 تشکر از لطف بی نهایت شما منظورم این بود که height منو راست با قسمت وسط هماهنگ پایین بیاد. باعرض سلام و خسته نباشید به شما کاربر گرامی و عزیز شما میتوانید از قسمت تنظیمات ماژول برای عرض و ارتفاع و ... دیگر مشخصات استفاده نمایید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر