p30better 1 ارسال شده در شهریور 92 سلام عکس رو ببنید و بگید چه جوری توی css میشه تغییرش داد میخوام دورش مربعی باشه و کمی فاصله داشته باشند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 92 با سلام خوب عزيز من براي همچين سوالاتي بايد حتما آدرس سايت رو قرار بديد . يا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30better 1 ارسال شده در شهریور 92 با سلام خوب عزيز من براي همچين سوالاتي بايد حتما آدرس سايت رو قرار بديد . يا حق دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) درود بر شما ابتدا در فایل template.css کد زیر را کپی و در فایل وارد کنید .active, .hasTooltip { display: inline-block; margin-right:10px; } .ason-pager a { margin-right:10px; } ویرایش شده شهریور 92 توسط محمدحسین میری 1 واکنش ها : p30better نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30better 1 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما ابتدا در فایل template.css کد زیر را کپی و در فایل وارد کنید .active, .hasTooltip { display: inline-block; } .ason-pager { margin-right:10px; } گذاشتم ولی تغییر نکرد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) درود بنده ابتدا تست کردم و دیدم که تغیر کرده سپس براتون گذاشتم البته یه آپدیت کردم دستورات رو کش مرورگر را پاک کنید دقت کنید کدها چیزی جا نذاشته باشید ویرایش شده شهریور 92 توسط محمدحسین میری 1 واکنش ها : p30better نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 92 با سلام كدهاي زير رو در آخرين خط از فايل template.css در مسير template > asonir2 > css > template.css قرار بديد div.pagination div.ason-pager{ padding:10px 0px; } div.pagination div.ason-pager a { background: #ddd; border-radius:3px; text-decoration:none; margin:10px 6px; padding:3px 8px; display: inline-block; } div.pagination div.ason-pager a:hover { background: #aad; box-shadow:0 0 5px #aad; border: 3px #000; } div.pagination div.ason-pager span{ background: #ddd; border-radius:3px; margin:3px 4px; padding:3px 7px; display: inline-block; } div.pagination p.counter { background: #ddd; border-radius:3px; margin:15px 4px 0px; padding:3px 8px; display: inline-block; word-spacing: 5px; } article.ason-post div.ason-postcontent div.items-more{ margin-right:20px; } پيش نمايشي از انجام اين كار موفق باشيد 1 واکنش ها : p30better نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30better 1 ارسال شده در شهریور 92 درود بنده ابتدا تست کردم و دیدم که تغیر کرده سپس براتون گذاشتم البته یه آپدیت کردم دستورات رو کش مرورگر را پاک کنید دقت کنید کدها چیزی جا نذاشته باشید کش رو پاک کنی درست میشه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30better 1 ارسال شده در شهریور 92 با سلام كدهاي زير رو در آخرين خط از فايل template.css در مسير template > asonir2 > css > template.css قرار بديد div.pagination div.ason-pager{ padding:10px 0px; } div.pagination div.ason-pager a { background: #ddd; border-radius:3px; text-decoration:none; margin:10px 6px; padding:3px 8px; display: inline-block; } div.pagination div.ason-pager a:hover { background: #aad; box-shadow:0 0 5px #aad; border: 3px #000; } div.pagination div.ason-pager span{ background: #ddd; border-radius:3px; margin:3px 4px; padding:3px 7px; display: inline-block; } div.pagination p.counter { background: #ddd; border-radius:3px; margin:15px 4px 0px; padding:3px 8px; display: inline-block; word-spacing: 5px; } article.ason-post div.ason-postcontent div.items-more{ margin-right:20px; } پيش نمايشي از انجام اين كار موفق باشيد سلام کارتون خیلی جالبه انگا امدید توی هاستم.. نمی دنستم همچین چیزی هم میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) سلام کارتون خیلی جالبه انگا امدید توی هاستم.. نمی دنستم همچین چیزی هم میشه خواهش مي كنم. فكر نمي كردم به اين زودي استفاده كنيد. اميدوارم راضي باشيد. در قسمت بالاي شماره صفحات يك باكس بود كه لينك هاش از راست فاصله نداشت. كدهاي منظم شدن اونها رو هم قرار داده بودم. دقت كرديد؟ ویرایش شده شهریور 92 توسط فرهاد سليماني 1 واکنش ها : p30better نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر