irjoomla 0 ارسال شده در بهمن 89 دوستان اهل ذوق و اهل فنبه كمكتون احتياج هستيكي از دوستان لطف كنه قالب سايت اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران www.iccim.ir را درانجمن بذارهكمي هم دررابطه با الحاقاتش شرح بدينمثلا يكي اش اينه كه با آي پي هاي بخصوص ردايركت ميشه يعني با آي پي ايران ردايركت ميشه به www.iccim.ir/fa(البته من اينجوري برداشت كردم شايدم ...)اگه اشتباه هست عذرخواهي بنده را بپذيريد و راهنمايي كنيد دوستان عزيزوبقيه اش رو شما بگيندوستان شديد به اين مورد احتياج دارمخواهش ميشه از جوملا كاراي اهل فنممنون از لطفتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام به جومینا خوش آمدید ... این سایت از قالب solarsentinel j15 استفاده کرده که تجاری هستش ... {محصول راکت تم } * که میتونید از سایت طراح خریداریش کنید موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در بهمن 89 دموی این قالب http://demo.rockettheme.com/may09/ هست برای در وسط سایت اط ماژول تپ ساز استفاده کرده در هدر فلش استفاده کرده 2 منو ی انگلیسی و فارسی داره که دیفالت رو فارسی هست از یک ماژل اسلاید شو در سمت چپ که نمونش در این انجمن نیز هست استفاده کرده چند جا رو به صورت دستی درست کرده فکر نکنم چیز دیگه ای داشته باشه و اصلی قالب نیز rt هست و باید rtl باشه و آخرین آبدیتش برای جوملا ی 1.5.8 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irjoomla 0 ارسال شده در بهمن 89 ممنون از لطفتتون آيا كسي از دوستان قالبي تقريبا شبيه اين داره اون قالب رو خيلي گرون ميگه بازم ممنون از پاسخ هايتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام یه سری به بخش قالب های جومینا بزنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazdizadeh 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام من سازنده(مترجم) این قالب رو میشناسم اگر خواستید معرفی می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز اگه بخواین با کمترین هزینه براتون سند کنم...اگه خواستین به من ایمیل بزنین am.ebrahimzadeh@gmail.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر