hassan_shahi 43 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوستان خسته نباشید من ورژن قدیمیه این کامپوننت رو نصب کردم مشکلی نداشت الان ورژن جدیدش رو گرفتم میخوام نصبش کنم ارور میده عکس رو میزارم ببینید اگر کسی میتونه کمکم کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام افزونه رو بطور کامل حذف کنید و مجددا" از طریق نصب از پوشه ، نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در شهریور 92 میشه بیشتر توضیح بدید؟من از تو مدیریت امکانات کامپوننت رو حذف کردم الان فکر میکنم باید جدول هایی که مخصوص این کامپوننت هست رو از phpmyadmin پاک کنم اما من نمیدونم اسم جدول های این کامپوننت کدوما هستن میشه راهنمائیم کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 92 با سلام با توجه به نام افزونه تیبل ها را پیدا کنید درضمن بررسی کنید افزونه اگر پلاگین و ماژولی هم داشته که بعد از حذف کامپوننت هنوز باقی هستند حذف کنید در هاست نیز بررسی کنید فایل یا فولدری ازش باقی نمانده باشد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در شهریور 92 رو هاست پوشه ای نیست ماژول و پلاگینی هم نیست جدولی هم به اسم کامپوننت نیست اما جداولی به اسم ساپورت هست که فکر میکنم برای کامپوننت باشن اما میترسم پاک بشن سایت به هم بریزه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 92 با سلام جهت اطمینان ابتدا یک بک اپ تهیه کنید و سپس انجام دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر