asadpur 22 ارسال شده در شهریور 92 سلام اساتید من از افزونه RSForm استفاده میکنم . وقتس که اطلاعات فرم رو میخوام استخراج کنم به کسل متنای فارسیش به صورت "؟؟؟؟؟؟؟؟؟" نشون میده . ممنون میشم راهنمایم کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما 1- collation جداول دیتابیستون در phpmyadmin قبل از ارسال فرم توسط کاربر باید روی utf8-general-ci تنظیم شده باشه 2- در اکسل از تب data گزینه ی from text را انتخاب کنید 3- 3. فایل csv پیدا و باز کنید 4- در پنجره ی text insert wizard گزینه ی delimited رو انتخاب کنید و از منوی کشویی file origin گزینه ی ( unicode (utf-8 را برگزینید 5- گزینه ی next را بزنید و در صفحه بعد تیک گزینه ی camma را بزنید انقدر جلو بروید و نهایتن finish را بزنید در پنجره باز شده می توانید معیین کنید اطلاعات از کجا نمایش داده شوند و بالاخره ok کنید یا علی 2 واکنش ها : pedram_na و asadpur نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در مهر 92 سلم آقای میری اگه امکانش هست در مورد گزینه 1 و 3 و4 یه توضیح کوچولو بدید ممنون میشم . تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود 1 : وارد دیتابیس مورد نظر که شوید برای تک تک جداول یک ستون Collation هست که باید روی utf8-general-ci باشد. ( قبل از اینکه فرم ارسال بشه باید روی این گزینه تنظیم شده باشه ) 3 : فایل بک آپ گرفته شده از فرم 4 : اگر اکس را باز می کردید متوجه موضوعات گفته شده می شدید 2 واکنش ها : pedram_na و asadpur نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر