ahmad8600 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام و خسته نباشد برای این همه زحمت بی چشم داشت من در قالب youportfolio دو تا مشکل دارم تغییر فونت و background کلی در این رابطه تو همین فروم گشتم و هیچی پیدا نکردم یعنی یه چیزایی بوده ولی هر راهی رو که رفتم انجام نشده!!! خیلی ممنون میشم یکی منو کمک کنه!!! اینم لینک دموی سایت: http://www.cmsfarsi.net/demo/youjoomla/youportfolio/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nvd.imani 2 ارسال شده در شهریور 92 لطفا بیشتر توضیح بدبددقیقا مشکل شما چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) با سلام و خسته نباشد برای این همه زحمت بی چشم داشت من در قالب youportfolio دو تا مشکل دارم تغییر فونت و background کلی در این رابطه تو همین فروم گشتم و هیچی پیدا نکردم یعنی یه چیزایی بوده ولی هر راهی رو که رفتم انجام نشده!!! خیلی ممنون میشم یکی منو کمک کنه!!! اینم لینک دموی سایت: http://www.cmsfarsi.net/demo/youjoomla/youportfolio/ با سلام خوب در ابتدا فايلي كه براتون قرار ميدم رو دانلود كرده و دقيقا در پوشه template سايتتون اكستركت كنيد. font for web با اكستركت شدن اين فايل بايد در پوشه قالب شما يه فولدر درست شود با نام fonts كه درون آن 5 تا فولدر ديگه هست كه فونت هاي فارسي درون آنها قرار دارد. در مرحله دوم كدهاي زير رو به آخرين خط فايل template_rtl.css كه در مسير template > youportfolio > css قرار دارد كپي كنيد. @font-face {font-family: 'BYekan';src: url('../fonts/BYekan/BYekan-webfont.eot');src: url('../fonts/BYekan/BYekan-webfont.eot') format('eot'),url('../fonts/BYekan/BYekan-webfont.woff') format('woff'),url('../fonts/BYekan/BYekan-webfont.ttf') format('truetype');font-weight: normal;font-style: normal;} @font-face {font-family: 'BKoodakBold';src: url('../fonts/BKoodakBold/BKoodakBold.eot');src: url('../fonts/BKoodakBold/BKoodakBold') format('eot'),url('../fonts/BKoodakBold/BKoodakBold.woff') format('woff'),url('../fonts/BKoodakBold/BKoodakBold.ttf') format('truetype');font-weight: normal;font-style: normal;} @font-face {font-family: 'BMitra';src: url('../fonts/BMitra/BMitra.eot');src: url('../fonts/BMitra/BMitra.eot') format('eot'),url('../fonts/BMitra/BMitra.woff') format('woff'),url('../fonts/BMitra/BMitra.ttf') format('truetype');font-weight: normal;font-style: normal;} @font-face {font-family: 'BBardiya';src: url('../fonts/BBardiya/BBardiya.eot');src: url('../fonts/BBardiya/BBardiya.eot') format('eot'),url('../fonts/BBardiya/BBardiya.woff') format('woff'),url('../fonts/BBardiya/BBardiya.ttf') format('truetype');font-weight: normal;font-style: normal;} @font-face {font-family: 'BHoma';src: url('../fonts/BHoma/BHoma.eot');src: url('../fonts/BHoma/BHoma.eot') format('eot'),url('../fonts/BHoma/BHoma.woff') format('woff'),url('../fonts/BHoma/BHoma.ttf') format('truetype');font-weight: normal;font-style: normal;} كار تمام است. بعد از انجام اين كار و قرار گرفتن فايل ها درون هاست شما، دقيقا در همان template_rtl.css بعد از خط 18 اينتر كنيد و كد زير رو قرار بديد و بعد سيو كنيد. font-family:byekan; بنا به سليقه خودتان، اگر از فونت فوق خوشتان نيامد مي توانيد در كد بالا مقدار byekan رو پاك كرده و به جاي آن مقادير زير رو قرار بديد BBardiya BHoma BKoodakBold BMitra BYekan درمورد background نيز بايد بگيد كجاي اونو ميخايد تغيير بديد. موفق باشيد ویرایش شده شهریور 92 توسط فرهاد سليماني 2 واکنش ها : ahmad8600 و دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad8600 0 ارسال شده در شهریور 92 خیلی خیلی ممنونم واقعا مرسیمیخوام بک گروند سایتمو تبدیل به یه عکس کنم اگه امکان داره راهنماییم کنیدمسیج خصوصی دادم ولی جواب ندادین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 92 با سلام شما مي توانيد اين پلاگين رو دانلود و نصب كنيد و يك عكس بهش بديد تا بندازه پشت صفحه سايت تون. لينك دانلود پلاگين موفق باشيد 1 واکنش ها : ahmad8600 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad8600 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام شما مي توانيد اين پلاگين رو دانلود و نصب كنيد و يك عكس بهش بديد تا بندازه پشت صفحه سايت تون. لينك دانلود پلاگين موفق باشيد این پلاگین برای جوملا 1.5 هستش؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 92 با سلام لينك دانلود براي جوملا 1.5 موفق باشيد 1 واکنش ها : ahmad8600 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad8600 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام لينك دانلود براي جوملا 1.5 موفق باشيد من این پلاگین رو نصب کردم ولی فقط نصف صفحه رو پوشش میده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما لطفن اگر ممکن است آدرس سایت تان را قرار بدید در مورد اینکه نصف صفحه را پوشش میده مطمئن هستید که عکس به اندازه کافی بزرگ است؟ با عکس های بزرگ تر و کوچک تر هم امتحان کنید 1 واکنش ها : ahmad8600 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad8600 0 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما لطفن اگر ممکن است آدرس سایت تان را قرار بدید در مورد اینکه نصف صفحه را پوشش میده مطمئن هستید که عکس به اندازه کافی بزرگ است؟ با عکس های بزرگ تر و کوچک تر هم امتحان کنید امتحان کردم کلا نصف daraeemalek.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad8600 0 ارسال شده در شهریور 92 یعنی جدا کسی نیست بهم بگه یه بک گراند ساده رو چطور عوض کنم؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود لطفن اسپم نکنید هر بخش سایت شما دارای یک بک گراند است شما دقیقن کدام بخش رو می خواهید بک گراند عوض کنید؟ hrader یا وسط یا فوتر؟ 1 واکنش ها : ahmad8600 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad8600 0 ارسال شده در شهریور 92 درود لطفن اسپم نکنید هر بخش سایت شما دارای یک بک گراند است شما دقیقن کدام بخش رو می خواهید بک گراند عوض کنید؟ hrader یا وسط یا فوتر؟ کلا! بعنی هر سه!! یا فقط هدر و بادی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) درود در فایل orange.css خط 32 خط زیر را حذف کنید background: url(../images/orange/yjsg1.gif) repeat; در فایل orange.css این دستور هم پاک کنید background:#fcfcfc url(../images/blue/bg2.gif) repeat-x left top!important; در فایل orange.css دستور زیر است background: none repeat scroll 0 0 #FCFCFC; می توانید پاش کنید و دستور زیر را جایگزین کنید background: url("../images/bg-jm.png") repeat-x scroll right top; حال عکس خود را با نام bg-jm.png در فایل images ذخیره کنید در تک تک فایل های css طرح های قالب تون این اعمال را تکرار کنید ویرایش شده شهریور 92 توسط محمدحسین میری 2 واکنش ها : ahmad8600 و دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad8600 0 ارسال شده در شهریور 92 درود در فایل orange.css خط 32 خط زیر را حذف کنید background: url("../images/orange/yjsg1.gif") repeat scroll 0 0 transparent; در فایل template.css خط 22 این دستور هم پاک کنید background: url("../images/orange/back.gif") repeat-x scroll left top #FCFCFC !important در فایل orange.css خط 15 دستور زیر است background: none repeat scroll 0 0 #FCFCFC; می توانید پاش کنید و دستور زیر را جایگزین کنید background: url("../images/bg-jm.png") repeat-x scroll right top; حال عکس خود را با نام bg-jm.png در فایل images ذخیره کنید فکر کنم اشتباه نوشتید هرچقدر می گردم پیداش نمی کنم مشه user ,pass رو بدم شما درستش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود آدرس به این گونه می باشد http://daraeemalek.com/templates/youportfolio/css/template.css http://daraeemalek.com/templates/youportfolio/css/orange.css برای تک تک فایل های css که مثلن orange.css و دیگری blue.css و ... باید انجام بدید این ها فایل های مربوط به طرح های رنگی شماست 2 واکنش ها : ahmad8600 و دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad8600 0 ارسال شده در شهریور 92 درود آدرس به این گونه می باشد http://daraeemalek.com/templates/youportfolio/css/template.css http://daraeemalek.com/templates/youportfolio/css/orange.css برای تک تک فایل های css که مثلن orange.css و دیگری blue.css و ... باید انجام بدید این ها فایل های مربوط به طرح های رنگی شماست بله ميدوونم ولي دروون اوون فايل ها يه همچين كد هايي رو پيدا نكردم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود در پست 14 همین تاپیک دستورات و لینک ها ویرایش و اصلاح شدند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر