ezabadi 1 ارسال شده در شهریور 92 سلام ببخشین من خیلی وقته دارم با این قالب ال یاسین کلنجار میرم ولی دوباره بعد از رفع یه مشکل به مشکل جدید تری برخورد میکنم مشکل این دفعه من هم این هستش که برای موقعیت یوزر5 در این قالب کادر پیش بینی شده کوچکتر از مقدار کادر برای نمایش مازول هست به این صورت که وقتی شما ماژول رو به این موقعیت اختصاص میدین قسمتی ازمتن شما وهمچنین ماژول در زیر کادر قرار میگیرد ونمایش داده نمیشود لطفا بنده را راهنمایی بفرمائید باتشکر دموآنلاین قالب لینک دانلود قالب اینم تصویر موقعیت دارای اشکال نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما خوب با یک دستور css می توان عرض را کم کرد ولی یک عکس درون همون اسلایدر وجود داره که کاملن فیت موقعیت می باشد شما می توانید عکس های تان را بزرگ تر قرار بدید تا این مشکل بوجود نیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezabadi 1 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما خوب با یک دستور css می توان عرض را کم کرد ولی یک عکس درون همون اسلایدر وجود داره که کاملن فیت موقعیت می باشد شما می توانید عکس های تان را بزرگ تر قرار بدید تا این مشکل بوجود نیاد درسته فیت موقعیت هست ولی من خودم قالب رو دستکاری کردم که فقط این قسمت درست شدو وبقیه قسمت های قالب به هم ریخت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در خرداد 93 لطفاً به این پست مراجعه فرمایئد http://forum.joomina.ir/topic/21705-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84-%DB%8C%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%86/?hl=%DB%8C%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%86 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر