mardane 11 ارسال شده در بهمن 89 با سلام یه مآژول بسیار بسیار زیبا چند روز پیش دیدم که خوشم اومد .گفتم فارسی کنم شاید مورد نیاز دوستان هم باشه ... این ماژول نامش RSFlashMatic هست . که طور کاملا رایگان ارائه شده . این ماژول با افکتهای زیبا و.به نوعی جادویی خودش چشم نوازی خاصی برای بیننده ایجاد میکنه...! یکی نمیدونم باید بگم یکی از محاسن و یا یکی از معایب این مآژلو فلش بودنشه . البته بسته ی عقیده ی خودم که فلش بودن این مژآلوکلی به زیبایی کارش اضافه کرده و و ابته به عقیده ی برخی وابسته بودن یک مآژول به فلش ، میتونه یک نقطه ی ضعف محسوب بشه ... چون در استفاده کاربران (میتونه )محدودیت ایجاد کنه . ( به فرض مثال : ممککنه در سیستمی فلش پلیر نصب نباشه و اون وقت ... ) دموی این ماژول رو از لینک زیر مشاهده کنید : http://demo.rswebsols.com/rsflashmatic دانلود اگر سوالی بود در اینجامطرح فرمایید... موفق وسربلند وپایدار باشید حجت مردانه زاده گروه جومفا یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza007 9 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز این لینک که اجازه ثبت نام می خواهد لطف کنید در سرور جومینا قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 با تشکر از جناب مردانه زاده من این افزونه را بر روی سرور جومینا هم آپلود کردم. به نظر من هم خیلی زیبا و کاربردی است و منتها فقط از فلش استفاده شده. دانلود از سرور جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mardane 11 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز این لینک که اجازه ثبت نام می خواهدلطف کنید در سرور جومینا قرار دهید عه عه شرمنده دوست عزیز اصلا حواسم نبود که باید تو انجمن جومفا عضو بشید تا بتونید دانلود کنید . چشم الان براتون رو سرور جومینا آپ کردم .... ****لینک دانلود برای بچه های جومینا ( روی سرور جومینا )*** باز هم عذر میخوام موفق باشید و سربلند یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
so00osk 1 ارسال شده در خرداد 90 با سلام و خسته نباشي.. اين ماژول بسيار عالي هست ولي از زبان فارسي پشتيباني نميكنه يا من نتونستم فعالش كنم.. براي نمايش متن عس اگر به صورت فارسي نوشته بشه نمايش داده نميشه ولي انگليسي به درستي كار ميكنه.. اگه كسي اطلاعات داره ممنون ميشم كمك كنين.. شايد مشكل خيليا باشه.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alihz2006 1 ارسال شده در شهریور 90 سلام من ماژول رو نصب می کنم اندازه اسلاید شو رو هم با اندازه عکس ها ست می کنم ولی مدام یه قسمت سفید رنگ سمت راست و پایین اسلاید شو دیده می شه در ضمن نمی تونم نمایش رو تو موقعیت وسط چین کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز سوال جدید تو تاپیک جداگانه و مخصوص خود شما باید در قسمت مشکلات افزونه ها مطرح کنید با یه لینک به همین آدرس در ضمن دموی آنلاین بدید ولی اینجا نه حتما تو تاپیک جدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alihz2006 1 ارسال شده در مهر 90 سلام من نمی تونم این ماژول رو تو جوملا 1.7 راه بندازم مشکل چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 بخاطر این هست که این ماژول مخصوص جوملا 1.5 هست و افزونه های 1.5 به 1.7 سازگار نیستند. این ماژول را از اینجا دریافت کنید. نسخه 1.6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehriz 0 ارسال شده در آبان 90 اگر بخوایم این اسلاید شو را در یه جای سایت مثلا این عکسی که من ضمیمه میکنم درون اون کادر مشکی رنگ اسلاید شو باشه- باید چیکار کنم ؟ عکس : http://up5.iranblog.com/images/bqu4lyaftvhq3bly0qiw.png نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 در مدیریت ماژول موقعیت ماژول را همون موقعیت اسلاید قرار بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر