amini 32 ارسال شده در شهریور 92 سلام من از قالب پیامک ایرانیان استفاده کردم فقط تنها مشکل اینه که این آیکون ها نمیدونم از کجا حذف کنم که زیر مطالبم نیاد لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در شهریور 92 سلام دمو موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در شهریور 92 سلام فعلا رویه لوکال هستش ولی این عکس رو ببینید متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما باید دمو آنلاین باشد تا کدها برسی بشه اگر به خود آیکن بخواهید دسترسی داشته باشید روی صفحه خالی کلیک راست کرده و گزینه page info رو بزنید و تب media را بزنید و آیکن ها را پیدا کنید سپس از طریق آدرس پیش بروید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در شهریور 92 سلام جناب میری من میخوام کلا حذف بشه سعی میکنم دموی آنلاین هم بزارم متشکرم اگه راهی بنظرتون میرسه بگید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما هاست های رایگان این جور موقع ها خیلی به کار میاد ولی هاست رایگان هم مشکلات خودش رو داره! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در شهریور 92 سلام دمو http://ariapayam.ir/%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D9%86%D9%84-%D9%87%D8%A7/%D9%BE%DA%A9%DB%8C%D8%AC-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما در فایل template.css خط 402 کد زیر قرار دارد #lett2 ul li { background-image: url("../images/ulli.png"); background-position: 100% 10px; background-repeat: no-repeat; color: #663300; padding: 5px 20px 5px 0; } شما می توانید خط اول یعنی background-image: url("../images/ulli.png"); را پاک کنید دیگر عکس ناپدید می شود 1 واکنش ها : amini نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در شهریور 92 سلام نمیخوام عکس ها حذف شه اگه توجه کنید این گزینه قبلی و بعدی تو یه سری از صفحه ها نیست یا اون گزینه های بالا مخوام کلا این گزینه ها نباشن متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما اگر فقط همین مطلب می خواهید نباشه در مطلب » مدیریت مطلب » مطلب مورد نظر را انتخاب کنید و سمت چپ تنظیمات خود را اعمال کنید اگر برای کل مطالب می خواهید باید وقتی وارد مدیریت مطلب شدید بالا سمت چپ تنظیمات را بزنید و آنجا تنظیمات خود را اعمال کنید " بعدی - قبلی" از گزینه ای به نام نمایش ناوبری صفحه قابل تنظیم است 1 واکنش ها : hatami1372 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) سلام همون دایو را یک دستور بهش اضافه کنید کلا حذف میشه display:none; موفق باشید ویرایش شده شهریور 92 توسط سعید حاتمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر