nbastreet 147 ارسال شده در شهریور 92 با سلام خدمت مهندسين گرامي. تا الان كسي با كش كامپوننت كي 2 مشكل نداشته؟ كش عكس ها در كي 2 رو نميشه غير فعال كرد؟ حجم خيلي بالايي پيدا مي كنه وقتي تعداد مطالب زياد بشه! كسي راه حلي نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 92 سلام مثل اینکه مشکلی اساسی هست این مشکل چون تو انجمن خود کی 2 هم بحث زیاده دربارش اینو بخونید http://getk2.org/community/New-to-K2-Ask-here-first/131239-Image-cache-questions نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) توي سايت هاي خارجي ديدم خودم ولي خوب كسي راه حلي نداده بودن. گفتم شايد ايراني هاي گرامي خلاقيت به خرج داده باشن يه ترفند به كار برده باشن!! ویرایش شده شهریور 92 توسط nbastreet نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 92 سلام تو لینکی که من دادم یک راه حل ارائه شده شما کامل تاپک ها رو بخونید نمیشه غیرفعالش کرد اما می تونید وقتی تعداد و حجم عگس ها زیاد شد دستی حذفش کنید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر