probing_online 15 ارسال شده در شهریور 92 سلام بهترین سیستم خبری برای راه اندازی یه سایت خبری خوب چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما برای سایت های خبری می توان از ماژول ها و پلاگین های خبری استفاده نمود اگر هم بسته نصبی منظور تان است در جومینا و قسمت بسته های نصبی خبری بگردید بسته های خوبی پیدا میشه مثب شار نیوز و ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در شهریور 92 ممنون آقای میری می خوام یه سیستم خوب با افزونه های خوب جمع کنم از چه افزونه هایی استفاده کنم ؟ بهترین ها ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما باید دید اصلن سیستمی که می خواهید اختصاصی است یا خیر باید دید چه سیستمی می خواهید!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در شهریور 92 ببینید یه سایت خبری حرفه ای و کامل قالبی که براش طراحی کردم اخبار اصلی رو به شکل تابنک نمایش می ده نمایش فیلم اخبار رو داره جستجوی خبر با توجه به گروه خبر و ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما می تونید از افزونه هایی نظیر سرچ بر اساس مجموعه که قبلن معرفی شده و ماژول های خبری برای اجرا خبر در سایت و پلاگین های نمایش فیلم استفاده کنید دونه دونه پیش بروید به نظرم راحت تر هستید 1 واکنش ها : probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر