alikheradmand 2 ارسال شده در شهریور 92 سلام کسی تجربه راه اندازی سایت آگهی نامه رو داشته؟ با کدوم یک از این کامپوننت ها بهتر میشه کار کرد؟ AdsManager ؟ DJ-Classifieds ؟ هات پی ؟ ( که ترجمه ای از DJ-Classifieds است) کامپوننت ایستگاه ؟ من امکانات و مشخصات همشون رو هم خوندم و مقایسه کردم ولی کاملا گیج شدم و تصمیم گیری برام مشکله میترسم با هر کدوم کار کنم ولی بعدا به مشکل بخورم تجربه دوستان رو میخوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 92 با سلام باید نسبت به نیازتون انتخاب کنید برا جوملا AdsManager میتونه گزینه ی خوبی برای این کار باشه یا حق 2 واکنش ها : alikheradmand و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikheradmand 2 ارسال شده در شهریور 92 با سلام باید نسبت به نیازتون انتخاب کنید برا جوملا AdsManager میتونه گزینه ی خوبی برای این کار باشه یا حق انتظار ویژه و فوق العاده ای ندارم یه کم جواب دقیق تری میخواستم مخصوصا از جانب کسانی که آگهی نامه دارن و تجربه کردن به هر حال ممنون از پاسخ شما مرسی رئیس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر