alies313 1 ارسال شده در شهریور 92 با سلام خدمت دوستان عزیز من درسایتم قبلا ناشرین میتونستند از توی خود سایت وارد سایت بشند و مطلب بذارند ولی الان چند وقتیه اصلا نمیشه مطلبی را ذخیره کرد. یعنی اگه از داخل سایت وارد سایت بشند و ارسال مطلب را بزنند مطلبی که می سازند ذخیره نمیشه حالا میخواستم اگه دوستان مشکل را می دونند کمکم کنند ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ارور خاصی دریافت میکنید ؟ هنگام ارسال و بعد از ارسال چه اتفاقی میافتد؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alies313 1 ارسال شده در شهریور 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ارور خاصی دریافت میکنید ؟ هنگام ارسال و بعد از ارسال چه اتفاقی میافتد؟ موفق باشید نه خیر هیچ اروری هم دریافت نمیشه فقط مطلب هم ارسال نمیشه یعنی وقتی دکمه ذخیره رو میزنند هیچ اتفاقی نمی افته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام برید به مدیریت پلاگینها و پلاگینهای نوع content یا editor-xtd را یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید با قالب دیگری هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alies313 1 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) با سلام برید به مدیریت پلاگینها و پلاگینهای نوع content یا editor-xtd را یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید با قالب دیگری هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق ممنون از پاسختون ولی همه را فعال و غیر فعال کردم هیچ تاثیری نداشت ضمن اینکه قالب را هم عوض کردم هیچ تاثیری نداشت. من چون اکثر مطالب سایتم از همین روش تامین میشه خواهشا کمک کنید بفهمم مشکل چیه ممنون ویرایش شده شهریور 92 توسط alies313 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام برای ارسال مطلب از امکانات هسته استفاده میکنید یا از افزونه ای مثل K2 ؟ با مرورگر دیگر هم تست کنید . ماژولهاتون رو هم با استفاده از آزمون و خطا غیرفعال و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alies313 1 ارسال شده در شهریور 92 با سلام برای ارسال مطلب از امکانات هسته استفاده میکنید یا از افزونه ای مثل K2 ؟ با مرورگر دیگر هم تست کنید . ماژولهاتون رو هم با استفاده از آزمون و خطا غیرفعال و تست کنید موفق و پیروز باشید همه این کارهایی که گفتید را انجام دادم ولی بازم نشد بفرمایید باید چیکار کنم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما اول به مدیریت هاست تان بگید نمایش خطا را فعال کنند تا اگر خطایی میده پنهان نباشه هیچ افزونه ای نصب نکردید که اینگونه بشه؟ یکبار هم یک جوملای خام و نصب نشده را روی جوملا فعلی extract کنید و پوشه installation را پاک کنید از هر نسخه ای حال بهره می برید بهتره نسخه جوملایی که extract می کنید 1.5.26 باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoulshahri 8 ارسال شده در شهریور 92 ايا شما ان را ويژه كرده ايد يا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر