wipiran 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام میخواستم بدونم که چطور میشه اسلاید شو پیش فرض خود قالب پیشنهادی جومینا که نصب میشه رو تغییر داد من عکس ها رو عوض کردم اما دیگه کار نمیکنه و فقط یک عکس ثابت نمایش داده میشه میخواستم اگر بشه کمک کنید تا بتونم از این مشکل رو حل کنم ممنون . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما می تونید روی عکس های اسلایدر کلیک راست کرده و view image را اگر دارد بزنید ادرس در ادرس بار نمایش داده می شود عکس مورد نظر خود تان را دقیقن هم نام با عکس اسلایدر کنید و در همان قسمت قرار بدید و عکس قبلی را پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wipiran 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام من همین کار رو کردم نشد . درضمن این برا زمانی هست که من میخوام فقط عکس باشه اما اگر من بخوام نوشته هم اضافخ کنم نمی شه یا تعداد عکس ها بیشتر از 3 تا باشه بازم نمیشه در کل میخواستم بدونم ایا طبق توضیح خود ماژول html هست و اگر هست چطوری باید به صورت html اسلاید شو رو تنظیم کنم تا عکس ها خودشون عوض بشن و زمان بندی داشته باشه ممنون . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما باید javascript یا jquery بلد باشید چرا از افزونه های اسلاید شو استفاده نمی کنید؟ خیلی راحت تر است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر