power2 4 ارسال شده در بهمن 89 با سلام مدتی هست که برخی ورودی های گوگل به سایت با لینک های به هم ریخته و ترکیبی از چند مجموعه و بخش وارد سایت می شوند که البته صفحه باز شده فقط حاوی متن هست و قالب سایت با این ورودی ها بهم ریخته می باشد مثل این ادرس: http://www.power2.ir/index.php/اسپارک-گپ ها/مقالات-متفرقه/مقالات-متفرقه/آزمون-کارشناسی-ارشد که باید به این شکل باشد: /http://www.power2.ir/اسپارک-گپ ها/مقالات-متفرقه همراه این لینکها به هم ریخته index.php/ هم هست و از انجا که بنده از کامپوننت acesef استفاده می کنم نباید لینکها حاوی index.php باشند البته بخش ها و مجمو عه های سایت در مدیریت کاملا مرتب هستند و هیچ تداخلی در مجموعه ها و بخش ها وجود ندارد مشکل از کجا می تونه باشه؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
power2 4 ارسال شده در بهمن 89 یعنی سوال ما اینقدر مشکل بود که حتی یه پیشنهاد هم دوستان نکردن! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در بهمن 89 سلام فایل htaccess.txt رو به .htaccess تغییر نام دادید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
power2 4 ارسال شده در بهمن 89 اره دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در بهمن 89 سلام مجدد تا اونجا که من اطلاع دارم وجود index.php در آدرس ها مربوط به تنظیمات سئو هست. علاوه بر نصب acesef باید سئوی خود جوملا هم فعال باشه. راستی بررسی کنید ببینید غیر از فایل .htaccess که تو هاستتون هست ، فایل htaccsee.txt دیگه نباشه (همچین مشکلی قبلا خودم داشتم) منتظر نظر بقیه دوستان هم باشید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
power2 4 ارسال شده در بهمن 89 درود بر شما بنده فایل htaccsee.txt رو که ازش کپی گرفته بودم پاک نکردم و هنوز در هاست موجوده امکان داره مشکل از اینجا باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در بهمن 89 احتمال زیاد چون سئوی جوملا با htaccess.txt ارتباط داره و اگه نبود با .htaccess و اگه هر دو باشه .htaccess نادیده گرفته میشه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر