dj_morteza 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام آیا از دوستان کسی می دونه به چه صورت کامپوننت کادو رو موقع لود دو ستونه کرد؟؟؟ آدرس سایت:www.kamoone.ir آدرس سایتی که می خوام شبیه اون بشه:www.kamooneh.com یک قسمت درج شده اخبار ویژه که می خوام مثل سایتی که آدرسش در بالا هست دو ستونه بشه لطفا راهنمایی فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام سایتی رو که برای نمونه لینک دادید جوملایی نیست . با وردپرس راه اندازی شده برای نمایش دو یا چند ستونه مطالب K2 کافیست در تنظیمات سمت چپ منوی مربوطه تعیین کنید که مطالب به چه صورت و تعداد و ستون نمایش داده بشن موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : dj_morteza نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dj_morteza 0 ارسال شده در شهریور 92 بله درست است سایت نمونه ورد پرس است اما من در تنظیمات کا دو هر چقدر تغییر ایجاد نمودم چیزی متاسفانه تغییر نکرد اشکالش کجاست راه های دیگری هم هست؟ من سی اس اس را پیدا کردم اما با دست کاری در آن برای همه تغییر ایجاد می شود لطفا راهنمایی نمایید که خیلی گیر کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام خدمتتون عرض کردم باید در منو ، ستونهاتون رو تنظیم کنید نه کامپوننت در مدیریت منوها یک آیتم منو از نوع منوهای مربوط به K2 ایجاد میکنید و در تنظیمات اون منو تعیین میکنید که مثلا مطالب ویژه به چه تعداد و در چند ستون نمایش داده بشن یا مطالب اولیه و یا سایر مطالب اگر تغییری ایجاد نمیشه کش جوملاتون رو پاکسازی کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر