maxsoft 3 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) سلام من این افزونه رو از سایت گرفتم و نصبش کردم ولی موقعی که joomlaCK رو انتخاب و تایید می زنم متاسفانه دیگه نمی تونم وارد نمایش یا ویرایش مطالب موجود در سایتم بشم و با خطای زیر روبرو می شوم دلیل این خطا چیه ؟ --------------- 500 - یک خطا اتفاق افتاده استFunction '__autoload' not found (function '__autoload' not found or invalid function name) برگشت به صفحه کنترل --------------------------- ویرایش شده شهریور 92 توسط maxsoft نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام اگر منظورتون از سایت ، سایت سازنده نیست ، آخرین نسخه آن را از سایت سازنده دانلود و نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maxsoft 3 ارسال شده در شهریور 92 با سلام اگر منظورتون از سایت ، سایت سازنده نیست ، آخرین نسخه آن را از سایت سازنده دانلود و نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق نگاه من ادیتور پیش فرض جوملا را به این مرورگر تغییر میدم ولی بعد نمی تونم وارد نوشته ها توی قسمت ادمین بشم درد من اینه که می خوام از این ادیتور توی جوملام اسفتاده کنم ولی متاسفانه همیشه اون پیغام بالا ظاهر میشه و مجبور میشم دوباره همون قبلیه رو استفاده کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محسن 15 4 ارسال شده در شهریور 92 سلام تو خود سایت این ادیتور یه نفر همین سوال رو پرسیده: http://www.joomlackeditor.com/forum/5-browsers-issues/859-nothing-shown-when-i-change-the-editor-to-fckeditor#876 اگه از ورژن 3.3.1 ادیتور و ورژن 1.6 یا نسخه بتای جوملا استفاده میکنی ظاهرا به خاطر تغییراتی که صورت گرفته این مشکل به وجود میاد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maxsoft 3 ارسال شده در شهریور 92 سلام تو خود سایت این ادیتور یه نفر همین سوال رو پرسیده: http://www.joomlackeditor.com/forum/5-browsers-issues/859-nothing-shown-when-i-change-the-editor-to-fckeditor#876 اگه از ورژن 3.3.1 ادیتور و ورژن 1.6 یا نسخه بتای جوملا استفاده میکنی ظاهرا به خاطر تغییراتی که صورت گرفته این مشکل به وجود میاد! نه من از نسخه 2.5 جومینا ساتفاده می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام میتونید تو تنظیمات پلاگین ادیتور TinyMCE حالت ادیتور رو بزارید روی توسعه یافته تا امکانات ادیتور بیشتر بشه اگر هم ادیتور دیگری میخواهید نصب کنید JCE هم ادیتور خوبیه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maxsoft 3 ارسال شده در شهریور 92 با سلام میتونید تو تنظیمات پلاگین ادیتور TinyMCE حالت ادیتور رو بزارید روی توسعه یافته تا امکانات ادیتور بیشتر بشه اگر هم ادیتور دیگری میخواهید نصب کنید JCE هم ادیتور خوبیه موفق و پیروز باشید یا حق نه مشکلم حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر