probing_online 15 ارسال شده در شهریور 92 سلام آقا لطفا یه حرفه ای جواب بده! ببینید من به ماژول دارم که نمی خوام padding داشته باشه . اما به دلیل وجود این کد css پدینگ داره : /* Redefine gutter for module-inner */ #ja-main-wrap div.ja-moduletable-inner, #ja-main-wrap div.moduletable-inner, #ja-main-wrap div.ja-module-inner, #ja-main-wrap div.module-inner, #ja-extra-col div.module-inner { margin: 1em; padding:10px; } که برای کل موقعیت هاست. حالا من می خوام یک ماژول خاص padding نداشته باشه ، اما نمیشه ! این مسیر ماژوله : html > body#bd.bd.fs3.com_content.body-rtl.body.ja-frontpage > div#ja-wrapper > div#ja-container.wrap.ja-r1.clearfix > div#ja-main-wrap.main.clearfix > div#ja-main.clearfix.masonry > div#Mod148.ja-moduletable.ja-masonry.moduletablemod-contrast.contrast-slidets1.masonry-brick > div.moduletable-inner.clearfix اینم کلاس ماژولمه : .contrast-slidets1 .moduletable-inner هر تغییری روی این کلاس می دم اعمال می شه به جز padding ممنون می شم راهنمایی کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محسن 15 4 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) سلامدلیل اینکه تغییرات اعمال نمیشه اینه که حتما بعد از اون تکه کد padding دیگری واسه اون عنصر نوشته شده.شما یا باید اون کد رو پیدا کنی و پاکش کنی و یا تو کد بالا اینو بنویسی: padding:0px !important; ویرایش شده شهریور 92 توسط محسن 15 1 واکنش ها : probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) آقا لطفا جواب اشتباه ندین!!!!!!!!!! از اساتید و حرفه ای ها کسی هست جواب بده ؟ ممنون ویرایش شده شهریور 92 توسط probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما در کلاس ماژول که استایل میدید از important هم استفاده کردید و نشد؟ آدرس سایت تان را هم قرار بدید. 1 واکنش ها : probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در شهریور 92 آقا حل شد ! padding:0!important; آقای محسن 15 شما درست گفتی اشتباه از من بود شرمنده !! من چون دیدم بعد از 0 شما px گذاشتم گفتم اشتباهه. بازم ممنون. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر