hosseintv 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام بچه ها من از قالب نئون استفاده میکنم که کادر متن و ادامه مطلب شبیه قسمت بالای تصویر زیر میباشد من میخوام شبیه قسمت پایین بشه چه کدی و در کجای قالب اضافه کنم تا درست بشه در ضمن روی لوکال هاست نصب کردم اگه قبل از دانلود تعداد کامنت ها رو نمایش بده خیلی عالی میشه لطفا کمک کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما خوب باید html ساختار مطلب تغیر کنه در مسیرmysite\components\com_content\views\article\tmpl/default.php باید ساختار را تغیر دهید به علاوه چند گزینه جدا مثل download و ... که جوملا به طور عمومی همچین گزینه ای را اضافه نمی کند. 1 واکنش ها : AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseintv 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام داداش من مبتدی ام اصلا نمیفهمم اینا چیه اگه امکانش هست ممکنه بگید چه کدی و در خط چندم فایلهایی که گفتین رو باید اضافه کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما شرمندم چون نحوه سوال تون جوری بود انگار بلد هستنید فقط یکمی راه اندازی می خواهید!! به این سادگی نیست که بخواهید ما در عرض چند دقیقه کد بنویسیم بعد به جوملا اضافه کنید و مشکل تون حل بشه نه اینکه نشه ولی تقریبن وقت گیر می باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseintv 0 ارسال شده در شهریور 92 امکانش نیست تا آخر هفته هم کد رو برام بفرستید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر