temptation 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوستان من از جوملا 2.5.8 استفاده میکنم که قالب آن یک منو برای درباره ی ما و تماس با ما در بالای صفحه داردکه زمانی که من منو ها را فارسی میکنم چیدمان آن به هم میریزد با عوض کردن ترتیبشان هم درست نمیشود ولی زمانی که متن یکی از منوها را انگلیسی میکنم چیدمان آن درست میشود درواقع خط عمودی که منو ها را جدا میکند جا به جا میشودعکسهارو میزارم تا بیشتر متوجه منظورم بشیدتوی یکی از عکسها اون قسمتی که تغییر کرده رو هایلایت کردم ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_kareshki 0 ارسال شده در شهریور 92 سوالتونو کامل نخوندم فقط اینو بگم که اول از همه جوملا تون رو به 2.5.14 ارتقا بدید چون حتی نسخه 2.5.13 حفره امنیتی داشته چه برسه به 2.5.8 !!! برای این کار میتونید از بسته بروز رسانی جوملا فارسی دات کام یا جوملا دات آی آر استفاده کنید برای این کار عبارت بسته بروز رسانی جوملا 2.5.14 رو در گوگل سرچ کنید و پس از دانلود از بخش مدیریت افزونه اونو آپلود و سپس نصبش کنید !!! لطفا سریع اقدام کنید !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 92 با سلام لطفا دموي سايت بگذاريد تا بهتر راهنمايي شود موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
temptation 0 ارسال شده در شهریور 92 نسخه ی جوملامو ارتقا دادم سایت درلوکاله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
temptation 0 ارسال شده در شهریور 92 دوستان فوریه اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر