vahid300 3 ارسال شده در بهمن 89 سلام من کامپوننت ساخت بسته نصبی از جوملا را نصب کردم این کامپوننت پس از نصب به طور پیش فرض یک آیکن به صفحه اصلی قسمت مدیریت اضافه میکند,من چطور میتونم این آیکن را از صفحه اصلی مدیریت حذف کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام وحید جان برای این کار میتونی از " Custom Quick Icons " استفاده کنی ... کاملاً تست شده است موفق باشی یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid300 3 ارسال شده در بهمن 89 سلام " Custom Quick Icons " را من استفاده میکنم این کامپوننت فقط قادر به اضافه کردن آیکن های جدید و حذف کردن آیکن های پیش فرض قسمت مدیریت است و آیکن مورد نظر من را حذف نمیکند! آیا راه دیگری برای حذف این آیکن وجود دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid300 3 ارسال شده در بهمن 89 سلام خودم مشکل را حل کردم ممنون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام وحید جان ببخشید که نتونستم جواب بدم چون در حالا تغییرات در ساختار فروم هستم وقت نکردم ... تا جای که من میدون از طریق تغییر در کدها امکان پذیر هست ، شما از تغییر در کدها استفاده کردید یا از ایکستنشن خاصی کمک گرفتید ؟ { در صورت امکان برای اینکه تاپیک به نتیجه برسه مختصری توضیح دهید } یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر