temptation 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوستان من ازنسخه ی 2.5.8 جوملا استفاده میکنم که یک ماژول ثبت نام دارد که میخواهم text box های آن را ویرایش کنم مثلا در کادر ورود نام به جای name کلمه ی نام قراربگیردو باکلیک کاربر این کلمه پاک شده و آماده ی ورود داده شوددخود ماژول را بازکردم و با استفاده از دکمه ی htmlاز ویرایشگر تونستم انگلیسیهاش رو فارسی کنم ولی با کلیک کردن متن پاک نمیشه و متن در سمت چپ قرار داره که میخوام سمت راست قراربگیره ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما باید با javascript این کار رو بکنید یا از ماژول یا کامپوننت های پیشرفته استفاده کنید که این قابلیت رو دارند. 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
temptation 0 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما باید با javascript این کار رو بکنید یا از ماژول یا کامپوننت های پیشرفته استفاده کنید که این قابلیت رو دارند. ممنون از راهنماییتون میشه بیشتر راهنمایی کنید یا اگه آموزشی هست لینکشو بفرستید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
temptation 0 ارسال شده در شهریور 92 دوستان من تونستم کدهاشو ویرایش کنم به صورتی که هنگامی که کلیک کنم کلمه ی نام پاک بشه وآماده ی ورود بشه ولی نتونستم موقعیت این کلمه رو در سمت راست text box قراربدم اینم کدهامه ممنون میشم اگه بگید چطوری میتونم این کلمه که قبل از تایپ نشون داده میشه در سمت راست قراربگیرهinput class="name" onfocus="if (this.value==" name") this.value=' ' ; " onblur="if (this.value==' ' ) this.value='name';"type="text" name="name" value=" " /></p> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 92 سلام این خصوصیت رو هم به المنت اضافه کنید style="text-align: right" 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و temptation نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
temptation 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام این خصوصیت رو هم به المنت اضافه کنید style="text-align: right" ممنون من text-align روبدون تعریف style واردمیکردم درست شد الان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر