rezaee 5 ارسال شده در شهریور 92 سلامدوستان عزیز میخواستم با این فرم ساز یه فاکتور بسازم که مشخصات زیر رو داشته باشه1- لیستی باشه که کاربر هرکدوم رو تیک زد به جمع مبلغ فاکتور اضافه بشه2- امکان اتصال به درگاه پرداخت و واریز مبلغ نمایش داده شده رو داشته باشه3- برای چندتا از گزینه ها نیاز به تعیین تعداد دارم ولی باقی تعدادش نیاز نیست ثبت بشه.. یعنی هرکدوم که تیک خورد مبلغ مجاورش به فاکتور اضافه بشه. ولی برای چندتا ازگزینه ها لازم هست که تعداد واردشده توسط کاربر ضرب در قیمت واحد بشه، البته اگه تیک خورده بوداگه لطف کنن و نمونه ای بگذارن برای دانلود که خیلی ممنون میشماگر هم فک میکنید اینها اطلاعاتی هست که برای بدست آوردنش زحمت کشیدید درصورتی که نیاز دونستین هزینه اش رو بگید تا درصورت مقرون بصرفه بودن خدمتتون تقدیم کنم..متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در شهریور 92 ینی چیزی که نتیجه کار اینطور باشه1. محصول یک2- محصول دو3- محصول سهو..و جلوشون چک باکس باشه هرکدوم رو که تیک زد مبلغشون رو محاسبه کنه.. حالا مبلغ محصول رو میتونه جلوش نوشته باشه یا ننوشته باشه.. فرقی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما آموزش این کار هست می تونید سرچ کنید و پیدا کنید 1 واکنش ها : rezaee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما آموزش این کار هست می تونید سرچ کنید و پیدا کنید دوست عزیز من خیلی گشتم توی خیلی از سایتها اما اونچیزی که میخواستم پیدا نشد.. محاسبه کننده ساده بود ینی مثل ماشین حساب و.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر