علی نظری 3 ارسال شده در شهریور 92 افزونه جستجوی خبری موجود در سایت را نصب کردم ولی : 1- اندازه "دراپ دان لیست" را چگونه میشود تغییر دارد. متنش خوانده نمی شود ؟ هیچ تنظیمی را هم من تغییر ندادم که بهم بریزه. !!! 2- نتایج مجموعه هایی که نباید در نظر بگیرد را نیز در نظر میگرد .چرا ؟ مثلا قسمت " تماس با ما" را هم که تو نتایج میاورد . در حالیکه من فقط قسمت خبری را خود افزونه انتخاب کرده ام. 3- چطوری نتایج جستجو را تنظیم کنم که در همان صفحه یا صفحه دلخواه نشان بدهد ؟؟؟ به عکسها نگاه کنید مشکل دیده میشود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 92 با سلام در اينطور موارد اگر دموي سايت را بگذاريد خيلي بهتر ميشه كمك كرد. موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی نظری 3 ارسال شده در شهریور 92 با سلام در اينطور موارد اگر دموي سايت را بگذاريد خيلي بهتر ميشه كمك كرد. موفق باشيد این لینکش هست : http://www.iranmct.com/news نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 92 با سلام براي سوال اولتون در مسير modules > mod_pershianarshive > assets > css > default.css درون هاست تان موارد زير رو اصلاح کنيد من اول خواستم که مورد به مورد بريم جلو ديدم که کدهاش کمه و راحت تره که همه کدها رو عوض کني من فونت هاشون رو هم عوض کردم براي زيبايي بيشتر کار @CHARSET "UTF-8";/** * @version 1.0.0 * @package com_persianArshive * @copyright Copyright © 2012. All rights reserved. * @license GNU General Public License version 2 or later; see LICENSE.txt * @author Ramin-Angouti <MSDN.1223@Gmail.com> - http://www.blog.mihanproject.com */.form-arshive{ font-family: naskh !important; font-size: 11px !important; color: #000000; width: 295px; margin: 0px; padding: 0px;}.form-arshive select{ font-family: bkoodakbold !important; font-size: 12px;}.form-arshive select.year{ width: 70px; margin-right:10px; height: 27px; border: 0px; border-radius: 2px; box-shadow: 2px 2px 4px #CCCCCC;}.form-arshive select.month{ width: 90px; height: 27px; border: 0px; border-radius: 2px; box-shadow: 2px 2px 4px #CCCCCC;}.form-arshive select.day{ width: 50px; height: 27px; border: 0px; border-radius: 2px; box-shadow: 2px 2px 4px #CCCCCC;}.form-arshive input.btn-submit0{ width: 53px; height: 26px; font-family: tahoma !important; font-size: 11px; margin-right: 13px;}.form-arshive input.btn-submit1{ width: 53px; height: 27px; font-family: tahoma !important; font-size: 11px; margin-right: 44px;} پيش نمايشي از انجام کار براي شما کليک کنيد موفق باشيد 1 واکنش ها : علی نظری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 92 سلام مجدد اگرخواستيد براي زيبايي فونت هاي سايت تون اين کار رو هم انجام بديد در مسير templates > bd_beauty > css > layout.css بعد از خط 487 اينتر کرده و کد زير رو قرار بديد font-family:bkoodakbold; font-size:15px; در اين صورت فونت "اخبار مديريت و تجارت " عوض شده و بهتر مي شود پيش نمايش انجام اين کار کليک کنيد موفق باشيد 1 واکنش ها : علی نظری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی نظری 3 ارسال شده در شهریور 92 سلام مجدد اگرخواستيد براي زيبايي فونت هاي سايت تون اين کار رو هم انجام بديد در مسير templates > bd_beauty > css > layout.css بعد از خط 487 اينتر کرده و کد زير رو قرار بديد font-family:bkoodakbold; font-size:15px; در اين صورت فونت "اخبار مديريت و تجارت " عوض شده و بهتر مي شود پيش نمايش انجام اين کار کليک کنيد موفق باشيد آقا دمت گرم. کارت درسته . کاش باقی سایت از شما استفاده میکردند به جای شلوغ کردن الکی . خود سایت ارائه دهندشم میگفت نمیشه. برنامه نویس یعنی شما. آفرین / سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 92 آقا دمت گرم. کارت درسته . کاش باقی سایت از شما استفاده میکردند به جای شلوغ کردن الکی . خود سایت ارائه دهندشم میگفت نمیشه. برنامه نویس یعنی شما. آفرین / سپاس با سلام خواهش مي کنم. نه آقا من برنامه نويس نيستم فقط کمي CSS کار کردم. همين. براي تشکر در هر انجمني فقط کافيه که کليد پسنديدم رو بزنيد. موفق باشيد 1 واکنش ها : علی نظری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی نظری 3 ارسال شده در شهریور 92 سلام مجدد اگرخواستيد براي زيبايي فونت هاي سايت تون اين کار رو هم انجام بديد در مسير templates > bd_beauty > css > layout.css بعد از خط 487 اينتر کرده و کد زير رو قرار بديد font-family:bkoodakbold; font-size:15px; در اين صورت فونت "اخبار مديريت و تجارت " عوض شده و بهتر مي شود پيش نمايش انجام اين کار کليک کنيد موفق باشيد دوست عزیز. بایت کمکت بسیار سپاس گذارم . 2 تا کمک دیگه هم به من بدهید : 1- دکمه ارسالش را بیاوریم جلوی این قسمت الان زیر قرار گرفته . 2- جواب جستجو را در همین صفحه و زیر همین محل جتسچو نمایش دهد و به صفحه اصلی نرود. http://www.iranmct.com/news نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 92 1- دکمه ارسالش را بیاوریم جلوی این قسمت الان زیر قرار گرفته . 2- جواب جستجو را در همین صفحه و زیر همین محل جتسچو نمایش دهد و به صفحه اصلی نرود. http://www.iranmct.com/news با سلام براي مورد اول خط شماره 63 از فايل قبلي رو پاك كرده و به جاي آن كد زير رو قرار بديد margin: -120px 400px 0px 0px; براي مورد دوم به اين طريق نميشه كاري كرد. بايد از خود افزونه چيزي براي تعيين اين داشته باشه موفق باشيد 1 واکنش ها : علی نظری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی نظری 3 ارسال شده در شهریور 92 با سلام براي مورد اول خط شماره 63 از فايل قبلي رو پاك كرده و به جاي آن كد زير رو قرار بديد margin: -120px 400px 0px 0px; براي مورد دوم به اين طريق نميشه كاري كرد. بايد از خود افزونه چيزي براي تعيين اين داشته باشه موفق باشيد دمت گرم دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 92 دمت گرم دوست عزیز با سلام خواهش مي كنم. اين مورد رو بعدا ديدم. براي اينكه كلمه "نمايش" بياد وسط قرار بگيره بعد از خط 63 يك اينتر كرده و خط زير رو اضافه كنيد padding: 0 0 4px 0; موفق باشيد 1 واکنش ها : علی نظری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر