bartar 26 ارسال شده در بهمن 89 این منوی سایت منه اینم مال جومیناست منم می خوام منوی سایتم مثل این باشه. چکار کنم؟ از swfreemenu هم استفاده کردم ولی سایتم قاطی کرد (تو مرورگر 6 موقعیت سمت راست رو آورد بعد از آخرین مطلب سایت قرار داد) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوست عزیز برای این شکلی کردن منو قالب خود باید حتماً گرافیک+ کد نویسی بلد باشی تا بتونی به شکل مورد نظر تغییرش بدی ... کارش زیاده نمیشه اینجا توضیح داد ... / موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در بهمن 89 نمی شه یه قسمت از کد قالب دیگه رو کپی کنم و داخل قالبی که استفاده می کنم بندازم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دقیلاً نمیشه گفته میشه یا نمیشه .... شدنش میشه ولی باز باید کد نویسی بلد باشید {برای ویرایش و هماهنگ کردن کدها اگه قالبتون tabel باشه html , css و اگه Div باشه php , Css رو باید بلد باشید . + یکمی هم باید از ساختار قالبهای جوملا سر ردبیارید.} موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر