hassan_shahi 43 ارسال شده در شهریور 92 سلام به تمام دوستان عزیز چطور میشه اعداد انگلیسی در قالب را به فارسی تبدیل کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام ساده ترین راه اینه که از فونتی استفاده کنید که از اعداد فارسی پشتیبانی کنه راه دیگه کدنویسی php یا جاوا هست که برای این منظور آموزشهایی در داخل نت موجوده که میتونید سرچ و استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در شهریور 92 برای اینکه فونت فارسی رو تو ادیتور قرار بدم باید چیکار کنم؟ من از فونت Time New Roman استفاده میکنم این فونت فارسیشم هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در شهریور 92 چطوری باید فونت فارسی بریزم تو ادیتور؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محسن 15 4 ارسال شده در شهریور 92 باید با css خاصیت font-family رو تغییر بدی. روش استفاده: http://www.w3schools.com/cssref/pr_font_font-family.asp نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در شهریور 92 من روش زیادی رو امتحان کردم اما دلیل اینکه چرا فونت نمیشناسه رو نمیدونم جای دیگه ای باید فونت هارو تعریف کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محسن 15 4 ارسال شده در شهریور 92 اگه اعمال نمیکنه دو معنی داره: 1- اشتباه نوشتین. 2- بعد از کد شما فونت واسه اون عنصر تنظیم شده پس کد شما خنثی میشه. واسه این مورد آخر کدتون قبل از سمی کولون !important رو بنویس. اگه درست شد که هیچ اگه درست نشد ببین میتونی فونت رو به صورت inline به عنصر اضافه کنی؟ واسه اینکار باید کد html رو پیدا کنی و تگ style رو باز کنی و کدت رو بنویسی. اگه ممکنه آدرس سایتت رو بده. اگه نشد یه عکس از کد html مربوط به اون قسمت بزار اینجا و کدی رو که مینویسی رو هم بزار تا ببینیم مشکل کجاست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر